Cautare

112 de rezultate pentru "like" (2.53 secunde)
Primii 10 concurenti care vor strange cele mai multe like-uri la postarile cu propriile variante de karaoke, vor urca pe scena si vor canta impreuna cu Smiley la unul dintre concertele din cadrul Turneului National Confesiune.
Chiar daca acest text are o vechime de cateva luni, like-urile si comenatriile nu mai contenesc. Puteti citi in continuare textul lui Andrei Paunescu, urmat de doua dintre sutele de comentarii:
Visam doar bani, faima, like-uri. Intr-un cuvant: EGO. Ego-ul ne orbeste gandirea si uitam sa traim prezentul, sa ne bucuram de prieteni, de familie, de viata.
1018 like-uri, 300 de comentarii si 30 de distribuiri. Cifre foarte mari (pentru exemplificare, "vedete" imbracate sumar de-abia strang 200-300 de aprecieri), cu atat mai mult cu cat pagina lui Christian Ciocan nu a platit niciodata publicitate.
https://www.facebook.com/events/278727658928012/ Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand. Alatura-te si tu cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte
Cercetatorii au constatat o scadere a productiei de testosteron si de insulina-like factor 3, implicata in formarea testiculelor la fat.
Curentul este foarte dezbatut pe social media pentru ca incurajeaza femeile sa fie exagerat de slabe, in speranta de a obtine un "bikini bridge" pefect si a atrage mai multe "like"-uri.
Stiu, este impresionant cand vezi milioane de like-uri, dar astea vin de la internauti pasivi care nu se implica in offline in discutii sau politica.
Avocatul Gheorghe Piperea a postat pe pagina sa de Facebook un text care a primit mii de like-uri. Puteti citi in continuare acest text.
Postarea lui Catalin Grg a obtinut sute de like-uri si cateva comentarii: Sever Cezar Asta este problema ca nu mergeti la vot.
Oameni parasiti de toate sperantele religioase dau like si se arunca in bratele Elohimilor din spatiul cosmic. Raelienii cred ca extraterestrii au creat omul in laboratoarele lor spatiale si apoi l-au lasat sa-si faca de cap pe Terra.
Honey, baby,/You are/Like spring carved into nightingales/And in a song/Of love. (Florea Florescu: "Icoana de iubire" - "Icon of love", poem din volumul "Muguri de pasare"- editie bilingva, Editura Sitech Craiova,2000)   Femeia - dor scaldat in primaveri;
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com