Cautare

3809 de rezultate pentru "irinel popescu" (4.64 secunde)
Ion Iliescu despre moartea Stelei Popescu: Teatrul romanesc mai pierde o personalitate deosebita Teatrul romanesc si cultura romaneasca mai pierd o personalitate deosebita, considera fostul presedinte Ion Iliescu, care si-a exprimat profundul regret la moartea marii artiste Stela Popescu.
Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare prima parte. ... Pentru inceput l-am ales pe Laurentiu Mircea Popescu, medic, profesor universitar, academician.
Monica Columbeanu, sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu, va fi purtatorul de cuvant al fostului deputat Nati Meir, candidat independent la Presedintie.
Irinel Columbeanu a schimbat numele firmele sale de columbeanit din Targu Carbunesti, Gorj. Potrivit unor surse oficiale, noua denumire - Turbocim - a fost deja inregistrata la autoritatile abilitate.
Exista un numar foarte mare de cititori care sunt interesati de eBook readere, dar care au amanat decizia achizitiei in asteptarea titlurilor romanesti, pe care le asteptam in numar mai mare in 2011", a explicat directorul de marketing al eMAG, Irinel Burloi.
Silueta sotiei mele, Irinel. Astea sunt marile iubiri, nu masinile de sex de astazi, care spun: Hai sa ne-o punem!.
Motivul amanarilor este candidatura lui Irinel Mitricoasa, un om care si-a exprimat de multe ori sustinerea fata de mine si de aceea nu este agreat.
Potrivit magistratului, motivele demisiei au legatura cu activitatea DGA si modul de interactiune al structurii cu activitatile ministerului. Ulterior, in locul sau la conducerea DGA a fost numit procurorul Irinel Paun.
Revenind la spectacol, Giulio Bertola a mentionat ca va fi prezentat de vedeta TV Andreea Marin-Banica si ca la el si-au confirmat deja participarea Irinel si Monica Columbeanu, Sorin Oprescu, noul primar al capitalei, Cristian David, ministrul de Interne, Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor, edilul din Oradea, ambasadorul Italiei la Bucuresti, precum si multe alte VIP-uri carora li s-a rezervat un spatiu special cu cca.
Theodor Stolojan, Cristian Preda, Elena Basescu, Petru Funeriu, Marian Jean Marinescu, Andreea Vass, Adrian Manole (membru PD-L Constanta), Rares Niculescu, Alexandru Nazare, Irinel Cristu, Iosif Matula, Calin Catalin Chirita, Dorel Onaca (de asemenea membru PD-L Constanta).
"Faptul ca in protestele din Piata Universitatii se regasesc personaje atat de diverse precum Alina Mungiu-Pippidi si Irinel Columbeanu, Mircea Badea si suporterii de fotbal nu inseamna ca exista un program politic al contestarii.
Priviti doar lista celor care candideaza la primaria generala, incepind cu Irinel Columbeanu si Anghel Iordanescu, si veti avea raspunsul.
Candidatul independent pentru fotoliul de primar general Nicusor Dan ar lua doar 3%, Anghel Iordanescu 2%, in timp ce Irinel Columbeanu un singur procent.
Irinel Columbeanu va investi peste sase milioane de euro intr-o fabrica de materiale de constructii. Cladirea se va afla pe un teren de 6,5 hectare din localitatea Targu Carbunesti din judetul Gorj.
Irinel Columbeanu va investi peste sase milioane de euro intr-o fabrica de materiale de constructii. Cladirea se va afla pe un teren de 6,5 hectare din localitatea Targu Carbunesti din judetul Gorj.
Pentru acest tip de credit, la o suma de pana la 100.000 de euro pe o perioada de 30 de ani, rata lunara ajunge la nivelul de 648,60 euro si la 972,90 euro pentru un credit de 150.000 de euro pe o perioada de 30 de ani", ne-a declarat Irinel Constantinescu, reprezentant al agentiei de comunicare al ING Retail Banking.
Fundasul central, Irinel Chircan, va face fata pentru Divizia B, iar celalalt, Ionut Badea, mijlocasul stanga, este un jucator tehnic, cu o viteza buna de reactie, ne va ajuta in viitor.
In urma deselor solicitari din partea mass-media de a vorbi despre situatia financiara a fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si despre asa-zisa executare silita a omului de afaceri, cat si despre procesul pentru custodia Irinei, fiica sa, Monica Gabor a decis sa trimita o declaratie oficiala presei cu privire la aceste subiecte!
Irinel Columbeanu a fost unul dintre invitatii care au luat parte la petrecerea Ramonei Badescu. Ce spune Ramona despre mama ei?
google-analytics.com