Cautare

10727 de rezultate pentru "irina voda bucuresti" (5.02 secunde)
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati precum: ... Urmatoarea editie la care veti putea admira si achizitiona bijuteriile create de Irina Braileanu va fi Expo Cristal, intre 30 noiembrie si 2 decmebrie 2012.
Irina Braileanu participa frecvent la targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Lumea cauta culoare si se dau bine pietrele colorate", ne-a spus Irina Braileanu care, de fiecare data, vine cu ceva nou.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie.
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu din Capitala. ... Imi plac targurile hand-made organizate in aer liber, dar nu imi plac cele organizate in cafenele", ne-a spus Irina Braileanu.
Irina Braileanu este o prezenta constanta a targurilor de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... La editia din septembrie, Irina a venit cu:
Irina Braileanu a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu: ... Pe Irina Braileanu o puteti intalni la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizate in curtea MTR, dar si la targurile Job and Shop.
Irina Braileanu a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu: ... Pe Irina Braileanu o puteti intalni la targurile Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizate in curtea MTR, dar si la targurile Job and Shop.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Irina Suica, manichiurista-pedichiurista la salonul Diva Hair, precizeaza: ... De asemenea, alb, gri metalizat, auriu, negru, rosu", ne-a spus Irina Suica.
Irina Margareta Nistor, Ruxandra Ion si actorul Valentin Teodosiu vor face parte din juriu!
La 10 ani, Irina Columbeanu traieste dupa regulile unei adevarate vedete de calibru din show-biz-ul romanesc.
Citi dintre cei care isi ocupa ora cu pricina uitindu-se la "Profesionistii " Eugeniei Voda si citi se uita in acelasi interval de timp la amatorii de pe "Taraf ", sondorii au omis cu buna stiinta sa mai intrebe, ca altminteri rezultatele s-ar fi putut sa dea pe invers, ceea ce nu-i frumos.
Ma refer la comuna Mircea Voda, devenita si ea cartier al Calarasiului dupa 1950.
Pulea Voda a vazut in votul uninominal instrumentul perfect de razbunare pentru faptul ca a fost suspendat de parlamentari: ... Si, evident, de umorile lui Pulea Voda, in cazul de fata. ... Mai devreme sau mai tarziu vom avea din nou Marea Adunare Nationala, iar Pulea Voda sceptru.
Campia Islaz, b-dul Stirbei Voda, str. ... Serban-Voda, str. ... Bucovat, b-dul Stirbei Voda, str. Bicaz, str. Viseu; sud: str. Siretului, limita de sud a Cimitirului Lascar Catargiu, limita de sud a perimetrului construit dintre str.
Analizele efectuate de inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta arata ca cele 140 de familii de albine ale apicultorilor din zona Negru Voda au murit ca urmare a intoxicarii cu carbetox.
Deocamdata, pentru anul acesta a fost aprobata investitia pentru o conducta de transport gaze naturale DN 250 mm pe traseul Negru Voda- Techirghiol- Mangalia- Agigea.
Dupa Ioan Voda cel Cumplit, cazacii vor navali in Moldova de mai multe ori aducand cu ei Domnisorii - fii adevarati sau inchipuiti de dincolo de Nistru ai domnilor de odinioara ai Moldovei.
google-analytics.com