Cautare

161 de rezultate pentru "ionita" (3.56 secunde)
Ionita 3, Kait 8, Balan 30 / V. ... Ionita, R. Moise, R. Ilie - Ad. Balan Rezerve: Draghia, Acuna, Dandea, Goge, Stahl, Carnat, Panoiu, Sefer, Marzouk Dinamo:
Alex Ionita a dezvaluit la emisiunea Liga Digisport cum a fost sa fie coechipierul lui Daniel Pancu la Rapid, pe vremea cand avea doar 16 ani.
Alex Ionita se afla intr-unul dintre cele mai bune momente ale carierei si a recunoscut ca un motiv este "familia" si atmosfera pe care le-a gasit la Rapid, cu totul altele decat cele de la CFR.
Ionita II - Sefer, Dugandzic, Mata; Rezerve: Draghia - Ignat, Al. Iacob, A. Ciobanu, Crepulja, Panoiu, Papeau, V. Costache, Fl.
A trecut si pe bancile Scolii de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu, a lansat cateva piese alaturi de Costi Ionita iar acum, "blondina" Mariei Carneci se axeaza numai pe muzica populara. ... Am avut si o coama blonda foarte lunga pe vremea cand cantam cu Costi Ionita.
In baza ordonantei de retinere a corespondentei, emise de Nicu Paul Ionita, prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Darabani, politistii de frontiera au interceptat doua colete, depuse de Andreea A.
Ionita - A. ... Ionita - M. Dulca, Vorobjovas, Akhmatov - Negut, Cooper, D. Popa; Rezerve: Esanu - C. Dinu, Perianu, Sg.
Papeau 14, Ionita 25 / D. ... Albu, Kait, Ionita - Papeau, Borja Valle, Funsho Rezerve: Draghia, Onea, Cristea, Grigore, Panoiu, El Sawy, Tsoumou, Cirjan, Soni Absenti:
Un razboi nemilos se duce si la Agigea, acolo unde primarul PD-L Ion Ionita se bate cu social-democratul Cristian Carjaliu, vocile targului dandu-l deja castigator pe Carjaliu.
Petrisor Obae, Elisabeta Lipa, Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Mihai Georgescu, Calin Goia, Oana Ionita (bebelusa Oana), Leonard Doroftei si Dezbracatu.
sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii sa ajungi sa depinzi vreodata de mine.
urmariti meciurile Echipei Nationale feminine de handbal, pentru ca s-ar putea sa aflati pe 19 Decembrie ca fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin si voi ati stat sa va uitati in gura lui Gadea, Badea, Zamfir, Guse, Bogdan, Ciutacu, Chireac, Cristache, Buscu, Pieleanu, Dogioiu, Ficeac, Ionita si alte specimene ale menajeriei televizate de canalele de stiri.
De exemplu, Ion Ionita, primarul de la Agigea, este anchetat, Primaria Ovidiu a fost amendata de Directia de Finante, primariile din Navodari si Medgidia au probleme mari pentru ca au mosteniri dezastruoase, cei dinaintea lor au fost primari inconstienti, iar prin urmare, au mari datorii catre regii...
Tamy a devenit cunoscuta dupa ce a participat la preselectia Eurovision alaturi de Costi Ionita. De asemenea, piesa Teach Me a fost unul dintre hiturile anului 2011.
Aceasta aniversare nu putea fi mai bine marcata decat prin "Sybil I", o sculptura de 2,5 m creata de Costin Ionita si vedeta Licitatiei aniversare, ce va avea loc luni, 25 mai, ora 21:00, pe www.lavacow.com.
Ionita Cegan, nr. 3, bloc P27, parter, apart. 1, sector 5, Bucuresti Telefon: 0314315218; 0747081731 E-mail: [email protected] www.apaa.ro www.facebook.com/apaaro Alexandru Negrea, de la Spada Digital Media, a vorbit despre importanta Facebook-ului in mediatizarea acestor campanii de sanatate.
La Ionita Asan, asa-i zice si astazi. M.T.: De la cine ati deprins experienta comerciala, economica? G.P.: De la mama mea.
In acest mod Curtea de Conturi nu ne poate spune ca nu ne-am facut datoria", a declarat Liviu Ionita, directorul RAA.
Grupuri de sustinatori in zece judete ßi in judetul Calarasi s-a constituit un grup de initiativa, format din urmatorii liberali: Petre Cretu, Netu Manea, Marin Culea, Romeo Bacescu, Viorel Renciu, Alexandrina Ghita, Traian Rizea, Nicolae Ionita si Nicolae Ghenu.
Au mai fost prezenti la inaugurarea sediului PD primarul din Navodari, Tudorel Calapod, edilul Medgidiei, Dumitru Moinescu, cel din Agigea, Ion Ionita, directorul DADL, Ionel Manafu, presedintele organizatiei de tineret a PD Constanta, Mihai Bobe, consilierii democrati din Eforie Gigi Chiru si Ionut Anghel si multi altii.
google-analytics.com