Cautare

16106 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (3.79 secunde)
Cladirea se evidentiaza prin folosirea unui limbaj arhitectural exterior de factura flamboyanta. ... Utilizarea repertoriului decorativ de factura neoclasica intr-o cladire neogotica este similar cu acela din casa Otetelisanu (a.
Asadar, daca in prezent pentru incalzirea unui apartament cu trei camere platiti toata iarna o factura la gaz de 1.700 de lei.
Noile Coduri penale, adoptate de regimul Basescu fara nicio dezbatere publica, sunt croite anume pentru a sustine legal un sistem judiciar de factura securist-bolsevica.
isi exprima ingrijorarea pentru faptul ca, incepand din 2008, din cauza crizei economico-financiare si a politicilor de austeritate, care au determinat cresterea saraciei in Europa si a numarului de gospodarii cu venit scazut, un numar tot mai mare de oameni se confrunta cu dificultati in a-si plati factura la apa si ca accesibilitatea economica devine o chestiune tot mai ingrijoratoare;
Prima mea factura, scrisa pe genunchi la un client care se amuza uitandu-se la mine cu incerc sa calculez TVA-ul. In doua saptamani mi-ai trimis Garda Financiara care m-a amendat cu 50 milioane lei vechi pentru ca nu trecusem numarul contractului pe factura.
Un alt avantaj este economisirea din factura energetica a tarii, datorita stoparii pierderilor de energie. ... - Eu cred ca, mai degraba, se pot gasi solutii de ridicare a noi locuinte in acea o treime din Bucuresti care este de factura rurala, zicea pe buna dreptate arhitecta Victoria Marinela Berza.
Carmen Tanase, in stare de soc dupa ce i-a venit factura la curent. Insa, actrita isi face griji si pentru ceea ce va urma, caci urmatoarea suma pe care o va avea de platit va fi de 6 ori mai mare, dupa estimarea artistei.
Primarul din Motru cere inchiderea centrului de vaccinare din oras dupa ce a primit o factura de gaze in valoare de 35 de mii de lei.
Un milion de lei trebuie sa plateasca Teatrul National din Bucuresti doar pentru decembrie, o suma de 8 ori mai mare fata de anul trecut si dubla fata de cea din noiembrie si 86 de mii de lei este factura la gaze primita de muzeul Peles pentru luna trecuta.
O pensionara in varsta de 84 de ani, din Braila, a primit o factura de 1.252 de lei la energie electrica, desi locuieste intr-o garsoniera.
Ar trebui sa ne intereseze mai mult de ce trebuie sa platim energia in tara asta la fel ca in Occident, de ce a trebuit sa vindem tot ce aveam mai rentabil (vezi BCR, Petrom, distributia de gaze si energie electrica, telecomunicatiile), cui au folosit aceste tranzactii care ne vor face viata din ce in ce mai grea, de la factura la factura.
Un roman din Italia a facut o criza de nervi cand a vazut factura la curent
Compania furnizoare de energie ii cere vedetei peste 5000 de lei pentru a nu il lasa fara gaze! Liviu Varciu insa, a facut o alta investitie importanta pentru a il scapa de factura de gaze!
Factura la incalzire va fi de peste doua ori mai mare decat iarna trecuta si asta pentru ca pretul gigacaloriei pentru populatie a crescut la 1 aprilie 2022, de la 143 lei la 330 de lei fara TVA.
Este oficial, se simplifica factura la energie! ANRE a aprobat modelul, astfel incat de la 1 aprilie va deveni realitate.
Ministerul Finantelor ia in calcul o amanare a amenzilor pentru sistemul E-Factura. Raportarea a devenit obligatorie de la 1 ianuarie, insa sanctiunile erau programate din luna aprilie.
Scriam pe atunci intr-un alt blog, de cu totul alta factura, alt registru, alte preocupari. ... - Daca dai search Google, afli despre Daniel Octavian Bejan ca e scriitor;
Despre perioada petrecuta in inchisoare: • Despre perioada petrecuta in inchisoare: ... Este un lucru apasator pentru un copil care trebuie sa vorbeasca despre parintii lui. ... Mergeam aproape in fiecare saptamana acolo si discutam despre politica, despre Constitutie, despre Unire, despre istorie. ... • Despre tentativa de sinucidere:
Bogdan Teodorescu, despre Adrian Nastase: ... "As putea incepe aceasta scurta prezentare vorbind despre calitatea textului scris din aceasta carte, despre informatia din el, despre corectitudinea observatiilor facute. As putea vorbi apoi despre ironia, deja faimoasa, a autorului, despre trimiterile culturale sau despre citatele bine alese.
Iar raspunsul presupunea o insiruire de argumente care vorbeau despre vocea si talentul respectivului/respectivei. ... Asa ca a urmat, fireste, o comisie alcatuita din specialisti (in corectitudine politica, fireste, ca despre asta e vorba la acest eveniment) care a stabilit rezultatul final.
google-analytics.com