Cautare

15023 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (3.64 secunde)
Informatii suplimentare despre festival sunt disponibile aici: ... Comisia va incerca, de asemenea, sa puna capat surprizelor neplacute cu care se pot confrunta clientii care folosesc roamingul atunci cand primesc factura pentru conectarea la internet cu ajutorul telefonului mobil.
Iarna grea scumpeste gazul La solicitarea GdS, ANRE a venit cu o serie de precizari despre modul cum se calculeaza pretul gazelor livrate consumatorului final.
(...)Plata lucrarilor realizate si receptionate se face pe baza de factura emisa conform situatiilor de lucrari, intocmita de executant, verificate si aprobate conform legii, incepand cu anul 2013, in limita fondurilor alocate anual cu aceasta destinatie.
Popa a mai precizat ca Ministerul Finantelor Publice sustinea, la acea vreme, ca este vorba despre dezideratul de oprire a cresterii sau chiar de reducere a cuantumului taxelor prin largirea bazei de aplicare, cu toate ca acest argument nu ar avea sustinere legala, ci ar fi doar o oportunitate.
"Exprimari corozive" de factura social-democrata Purtatorul de cuvant al social-democratilor a sustinut ca este nevoie de o implementare mai "clara" a masurilor convenite la congresul din aprilie 2005.
Proiectul de lege elaborat la Cotroceni era bine structurat, dar, prin extragerea unor prevederi, suntem in fata unui surogat de act normativ, care nu vine sa lamureasca despre ce informatii si contrainformatii vorbim", a apreciat deputatul social-democrat.
Dupa mai multe luni de evitari reciproce, democratii si taranistii au decis separat ca o colaborare dintre cele doua formatiuni de factura populara si crestin-democrata este benefica in cele din urma.
La atat se va ridica factura pe care o vor plati romanii in cazul in care cele doua referendumuri, pentru suspendarea presedintelui si pentru introducerea votului uninominal, vor fi puse in practica de parlament, respectiv de Traian Basescu.
Acum, proprietarii platesc si penalitati, desi si-au achitat factura la timp. ... Este vorba despre o suma foarte mare pentru ca asociatia are 771 de apartamente.
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul ' "Factura" sondajelor si decontul electoral', pe care il puteti citi in continuare. ... Data Research, institute despre care, trebuie sa recunosc, n-am prea auzit.
Poate face de asa factura incat ea sa isi piarda functia. Dupa aceea, poate explica faptul ca aceasta Lege oricum trebuia votata si oricum varianta aceasta ar fi trecut deoarece puterea are majoritate parlamentara.
A ales sa fie presedinte-jucator, alegere care, practic, a inlocuit democratia consacrata in Constitutie cu ordinele de factura militara emise de cel mai inalt demnitar al Statului, catre toate institutiile Statului. ... • Cu siguranta, ca ati vazut filme despre Mafia.
Solutia e foarte simpla - stai in continuare in spitalul lor, te imprumuti sa le platesti factura si daca Doamne fereste mori - ghinion, tratamentul a fost bun dar pacientul nu a avut zile!
Seful statului a atacat dur Parlamentul Romaniei, despre care a spus ca isi subordoneaza institutiile statului. ... Ne impiedicam de intersele a 471 de parlamentari si platesc factura 20 de milioane de romani.
Aparitiile publice de aceasta factura ale Presedintelui sunt de mare folos USL, pentru ca electoratul intelege acum si mai bine ce monstruozitate a trimis majoritatea pe cea mai inalta demnitate a Tarii.
se afirma ca poporul este nepregatit, ca nu intelege, ca este manipulat sau manipulabil de interese adverse lui insusi, ca are alte lucruri de facut decat sa-si dea cu parerea despre cum sa fie organizata viata lui.
Factura la incalzire va decide presedintele Romaniei. ... Stiti despre ce vorbesc - inflatie, curs de schimb, ceva crestere economica, exporturi, somaj redus, bla, bla.
Asemenea chestiuni politicianiste de slaba factura nu ajuta la nimic. ... Despre Sebastian Ghita, Ion Iliescu crede ca este un om lipsit de respect si de comportament civilizat :
Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a criticat programul de guvernare al PNL, despre care a spus ca este sortit unui esec lamentabil. ... Taie 50% din masurile de factura liberala din Noul Cod Fiscal care este in dezbatere.
Despre necesitatea realizarii unor reforme reale in activitatea partidelor politice ori in sensul reformarii clasei politice romanesti s-a discutat suficient de mult in toate mediile societatii. ... E treaba acelora care fac asta fiindca ei vor plati factura propriului comportament politic.
google-analytics.com