Cautare

52 de rezultate pentru "fregata marasesti" (3.46 secunde)
Pe pietrele de bolta ale Arcului de Triumf sunt inscrise bataliile decisive din primul razboi mondial (Marasesti, Oituz) iar pe fatadele laterale sunt inscrise proclamatiile regelui Ferdinand catre popor cand tara a intrat in primul razboi mondial si cea de la Alba Iulia cu prilejul incoronarii.
In zona in care noi locuiam, strada Eliade Radulescu spre Marasesti, erau doua zone, tiganii lautari si tiganii muncitori, zlatarii, erau doua ateliere de fierarie, acolo mergeau sa-si potcoveasca caii toti cei care erau carutasi in zona respectiva si erau tiganii artisti.
Momentul este unul de evocare al faptelor de arme ale inaintasilor in locuri precum Posada, Rovine, Podul Inalt, Razboieni, Calugareni, Plevna, Smardan, Marasti, Marasesti sau Oituz.
Despre un procuror general adjunct ambasadorul Hans Klemm a spus si spune cuvinte infinit mai frumoase decat despre domnitorii romani, decat despre Marasesti, decat despre martirii nostri.
Marasesti. Evenimente specifice sarbatorilor de iarna vor avea loc si in urmatoarele zone: Centrul Istoric, Piata Universitatii, Piata George Enescu, Parcul Kiseleff si Parcul Tineretului.
Marasesti - str. Mitropolit Nifon - bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie - str. Izvor - str. B. P. Hasdeu - str.
Nu asa erau romanii, cei care infruntau cu coase si topoare hoardele navalitoare, cei care la Marasesti si Oituz sfidau cu piepturile goale mitralierele germane.
Accidentul s-a produs pe strada Marasesti. Potrivit politistilor citati de NewsIn, accidentul a fost provocat de un sofer in varsta de 33 de ani, care a virat fara sa se asigure.
Adusi in sapa de lemn, ca sa supravietuiasca, se indeletniceau cu cresterea viermilor de matase, o veche pasiune de familie, si devenisera negustori. Practicau un comert ad-hoc, un fel de troc, schimband tigari „Nationale“ si „Marasesti“ pe porumb.
Soferul lui Dan Diaconescu, un tanar in varsta de 26 de ani, se afla la volan si din cauza neadaptarii vitezei a pierdut controlul volanului, a rupt gardul de protectie si a plonjat in rau in apropiere de pasajul Marasesti din Capitala, transmite Antena 3.
- ZONA A (Splaiul Unirii, Bulevardul Libertatii, Dimitrie Cantemir, Marasesti, Gheorghe Sincai, Tineretului, Vacaresti, Serban Voda, Oltenitei, intre Eroii Revolutiei si Piata Sudului), tariful este de 76, 65 lei/ an.
Potrivit CFR Calatori, primul vagon al garniturii care se forma pentru ruta Galati-Marasesti a fost tamponat la cuplarea locomotivei. La fata locului s-au prezentat pentru efectuarea de verificari reprezentati ITM, AGIFER, Revizoratul Regionsl SC si SRTFC Galati.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com