Cautare

260 de rezultate pentru "expozitii" (6.36 secunde)
Intr-o atmosfera vesela si de poveste se vor organiza expozitii de pictura, vor avea loc momente de muzica si dans ale copiilor proveniti din medii vulnerabile care au participat la Proiectul Vara Urbana #refresh5” si se vor face fotografii dedicate evenimentului.
Astazi se organizeaza expozitii cu toate cele culturale. In Palatul Comunal amintirile se odihnesc pe langa zidurile care povestesc ca 130 de ani au trecut de la inceperea lucrarilor de construire.
Totodata, reprezentanti ai Armatei Romaniei vor participa, la solicitarea si cu sprijinul autoritatilor locale, la pregatirea, organizarea si desfasurarea de ceremonii militare si religioase de depunere de coroane de flori, intalniri cu militari veterani si veterani de razboi, defilari si expozitii de tehnica militara de lupta si armament, in unele garnizoane in care sunt dislocate mari unitati si unitati militare.
Pot fi petreceri, expozitii de arta, activitati distractive cu copiii sau chiar evenimente sportive. SCORPION 23.10-21.11: In aceasta saptamana accentul se pune pe casa, familie si viata privata.
Lucrarile ce vor fi prezente in cele doua expozitii sunt picturi in ulei, pictura acrilice, caricatura, grafica carbune si tus, pasteluri, portret.
Acesta este si motivul pentru care veti vizita tot felul de muzee, expozitii, poate un alt oras. Mare atentie insa la excesele alimentare.
Activitatea lor, de o foarte mare complexitate, presupune, pe langa cercetare, si activitati de conservare, activitati muzeale sau organizarea de expozitii.
Expozitii permanente: Diorama Marea Neagra / Cerb atacat de lupi / Foca din Marea Neagra / Bioregiunea alpina / Diorama Marile reci arctice / Atlantic Indo Pacific / Fauna Malaeziana â€" Fazanul / Pasarea Paradisului / Balena cu aripioare lungi / Scoica gigant
Agenda sarbatorii de toamna cuprinde targ si expozitii de mestesuguri si produse traditionale, producatori din toate zonele tarii, zona gastronomica, dar si spectacole de muzica si dans din folclor.
RE-THINK | SPEAKERI Vor fi doua zile de prezentari, workshop-uri, expozitii interactive si networking. Vorbitorii principali sunt specialisti care au contribuit in mod semnificativ la intelegerea autismului si au incurajat o mai buna calitate a vietii persoanelor cu autism.
In aceasta perioada, vizitatorii pot admira doua expozitii temporare care vorbesc despre trecut si viitor. - Expozitia Un veac de zoologie dezvaluie amintiri despre personalitati marcante ale zoologiei romanesti din ultima suta de ani, care au influentat viitorul acestei stiinte:
Ca si in 2018, evenimentul cuprinde tururi ghidate, pentru a asculta privighetorile, ateliere de jocuri pentru copii, expozitii de fotografii si desene cu pasari, standuri de vanzari si un concert de muzica clasica.
Expozitii personale: Antarctica: Dincolo de capatul lumii (TIFF, Cluj), Delta Dunarii si mica delta a Bucurestiului (ICR Paris), Parcul Natural Vacaresti (Piata Universitatii, Palatul Parlamentului, Palatul Sutu).
Nostalgic la randul lui, tot ieri, cel in cauza a participat la vernisajul unei expozitii a fotografului sau oficial, alcatuita din imagini surprinse pe durata ultimului mandat la Cotroceni.
Vorbea cu ei pe strada, le asculta pasurile cu rabdare, mergea la expozitii, la teatru, era prieten cu scriitorii, cu artistii, cu ziaristii si avea dusmani putini.
- Invitatiile carora le dau curs in timpul liber sunt acelea care includ evenimente culturale, expozitii de arta, piese de teatru, concerte simfonice la Ateneul Roman, premierele filmelor romanesti, lansari de carte, spectacolele unor colegi.
- La asemenea expozitii se poate si negocia. - Da, asa este. Cel mai bine negociezi cu indienii si cel mai prost cu chinezii (cu ei nu prea poti negocia).
Raioanele cu articole de mare valoare cum sunt bijuteriile, aparatura electronica etc., trebuie amplasate cat mai departe de iesirea din magazin, in expozitii inchise sau in spatele tejghelelor!
Acesta, in perioada 05.05.2008 - 08.05.2008, in calitate de administrator al unei societati comerciale cu sediul in Bucuresti, a prezentat la Biroul vamal Targuri si Expozitii un numar de 4 declaratii vamale de import cu date nereale privind baza de impozitare al TVA -ului, iar ulterior a vandut firma unui cetatean din Republica Moldova, cu intentia de a se sustrage de la verificarile efectuate de autoritatile vamale, prejudiciind bugetul de stat cu suma de 162.596 lei, reprezentand diferenta de TVA.
Festivalul include si competitii de pescuit, demonstratii de gatit si diverse expozitii. Sarbatoarea Castanelor din Baia Mare Situat in inima Maramuresului, Baia Mare devine anual scena unei sarbatori cu adevarat inedite:
google-analytics.com