Cautare

1312 de rezultate pentru "economie" (3.55 secunde)
Catalina Mihai) Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.
Exista suficient de multi SPECIALISTI in economie care vor spori toata galagia din jurul acestui subiect, asa ca nu am sa intru in discutia lunga si complicata despre cauzele si istoria actualei CRIZE GRECESTI. De fapt principala cauza o reprezinta tocmai SPECIALISTII in economie.
Preia o economie stabila, atat din punct de vedere macroeconomic cat si financiar, cu absolut toti indicatorii pe plus, exceptand inflatia, care e pe minus, cu visteria plina si cu prognoze favorabile, atat ale specialistilor autohtoni, cat si ale institutiilor financiare internationale.
Daca nu acum, cand avem crestere economica si rezultate pozitive, atunci cand crestem salariul minim pe economie sau cand dam bani pentru oameni si nevoile lor?
Dan BOBOC, Decan, FACULTATEA DE ECONOMIE AGROALIMENTARA SI A MEDIULUI: ... Dan BOBOC, Decan, FACULTATEA DE ECONOMIE AGROALIMENTARA SI A MEDIULUI:
Slabirea pana la disparitie a sindicatelor nu este un castig nici pentru democratie, si nici pentru economie.
Particularitatea si unicitatea acestui centru este ca Yucca a fost creat ca structura de economie sociala (SES), care angajeaza persoane din grupuri defavorizate:
Florina Bran, dr in geo-ecologie si economie, profesor la Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului din cadrul ASE Bucuresti - zice ca ca e o veste exceptionala faptul ca dropiile au reaparut in mod natural in Romania.
intr-o economie corecta, relatiile eficiente sint cele contractuale, nu cele in care statul isi vira nasul, dictind norme ce contravin principiilor competitiei.
Una dintre acestea ar fi ,,taxarea luxului", despre care Grindeanu spune ca e o intentie si nu o impunere in negocierile cu PNL privind programul de guvernare la capitolul economie.
Dupa integrarea in Uniunea Europeana zice-se ca o s-o ducem mai bine, ca vom avea o economie echilibrata, nu neaparat in interiorul granitelor tarii, ci raportata la economia altor state, din moment ce - teoretic - vorbim de aceeasi economie pentru toti.
China va deveni prima economie mondiala in 2030. India pare ca va depasi Franta anul viitor si apoi Marea Britanie in 2023 pentru a deveni a sasea economie din lume.
Presedintele PNL, Florin Citu, spune ca este de acord "cu orice reducere a poverii fiscale pentru economie" insa sa fie aplicata unitar in economie si nu doar pentru un anumit sector.
Astfel, Ministerul Culturii si Cultelor a scos din lege paragraful legat de salarizarea clerului din Romania, inlocuind salariul minim pe economie, acordat cu chiu, cu vai preotilor, cu posibilitatea acordarii de ajutoare sociale celor mai necajiti dintre ei.
Florin Citu, anunt de ultima ora despre razboi: Ca sa ii ajutam pe ucraineni trebuie sa avem o economie puternica
Probabil ca din patriotism local, si nu din saracie, galatenii cu minimul pe economie in cartea de munca mai cauta prin piete, chiar cu mult interes, renumitele tigari "Doina" sau "Plugarul", aduse pe sest de peste Prut si, probabil tot din patriotism local, nu ca sa faca economie, matcasii, si nu doar ei, angajeaza la negru, ca zilieri, moldoveni de peste Prut.
salariul mediu net pe economie a crescut in luna iunie cu doi lei. ... Incepand din 2006, salariul minim garantat pe economie a fost stabilit la 330 de lei lunar, ceea ce inseamna putin peste 94 de euro pe luna.
Pentru a gasi raspunsul la aceste intrebari, trebuie sa ne amintim anii 1990, cand guvernantii timpului sau chiar si Mugur Isarescu, omul care a gestionat destinele leului in perioada postrevolutionara, argumentau lipsa reformelor din economie prin lipsa banilor necesari traducerii in viata reala a acestora.
Ca sa faca economie la gaze si la electricitate, mai multi directori au propus scurtarea orelor de curs de la 45, la 40 de minute.
Sindicalistii din CFR ne fac capul mare, strigand cat pot ca salariatii din breasla au salarii sub minimum pe economie, ca au conditii de munca proaste, ca o duc rau, si altele din astea, oprind cand vor muschii lor trenurile. ... Sub minimum pe economie?
google-analytics.com