Cautare

4773 de rezultate pentru "dragia dan gabriel" (2.77 secunde)
Comisarul Ciocan, mesaj pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana, scrie ziarulring.ro.
In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
Numai ca fie un subaltern devotat lui Maior, fie altul din parohia lui Gabriel Oprea, ori din ambele parti, a sifonat catre presa documentele conservate care au acoperit partea ,,tiganeasca" a cazului fratilor Basescu. ... Gabriel Oprea a ordonat:
Laura Vizireanu Sursa foto Facebook UPDATE ORA 19.13 Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale pentru a participa la misiunea de cautare, scrie Mediafax.
Ursescu Gabriel, stud. Calancea Gabriel Departamentul Design: ... Calancea Gabriel, Levarda Bogdan, Khoury Jony, Petros Balius Departamentul Suspensie si Franare: Calancea Gabriel, Levarda Bogdan Departamentul Sasiu si Caroserie:
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Zi plina pentru conservatorii lui Dan Voiculescu. Dan Ioan Popescu este cel mai proaspat membru al Partidului Conservator, primit in partid ieri, cu adeziunea semnata ieri si cu functie primita...
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Emotia si fericirea celor mai multi dintre ei a fost intampinata nu doar de educatori, ci si de Dan Moldovan, un democrat care crede ca are sanse sa ajunga primarul urbei in care invata micutii la care facem referire.
Puteti citi in continuare partea a 7-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... 'De curand, a venit Dan Andronic sa explice ce pedelist e el. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... Dati-mi voie sa va citesc o mitologie marca Dan Andronic:
Dan Andronic vorbeste intr-un interviu acordat EVZ despre prezentul si viitorul PDL, despre strategia "radicala" a opozitiei si despre banii care au cumparat constiinte in presa. ... Puteti citi in continuare prima parte a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
Luna AUGUST Vineri, 28 august 2020, ora 20:30 - Spectacolul D'ale Carnavalului, regia Dan Tudor; ... Manuela Harabor, Tudorel Filimon, Corina Danila, Gabriel Fatu si Dan Tudor;
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. ... Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. ... Primul cu care a ajuns la un acord este Dan Alexa!
Capii politiei judetului au inceput pregatirea fraudei in primele zile ale lunii aprilie, sens in care chestorul Vladulescu a cerut expres ca seful comisiei de supraveghere a modului de desfasurare a alegerilor in judetul Dambovita sa fie comisarul sef Ciocoiu Cornel Gabriel, finul chestorului de politie Fatuloiu Dan Valentin si o relatie apropiata lui Florin Popescu.
Cred ca putem sa ne inchipui ce partid va iesi, cand la conducere se vor afla oameni de teapa senatorului Serban Mihailescu - supranumit Miki Spaga, deputatul Culita Tarata - regele porumbului modificat genetic, sau deputatul Gabriel Oprea - generalul facut la apelul bocancilor.
Isi mentin portofoliile ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, ministrul de Externe, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, ministrul Muncii, Mariana Campeanu.
google-analytics.com