Cautare

181 de rezultate pentru "diicot" (3.45 secunde)
Vazand ca au de-a face cu constituirea unui grup infractional organizat, santaj si abuz in serviciu, ofiterii Anticoruptie craioveni au sesizat procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova.
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT l-au retinut aseara pe un doljean cercetat pentru trafic de persoane, dupa ce, cu cateva ore in urma, o introdusesera in arest si pe una dintre victimele acestuia.
Conform reprezentantilor Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova, vineri dimineata, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au fost efectuate trei perchezitii domiciliare in judetele Dolj si Mehedinti, fiind vizate patru persoane suspectate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
O alta zi in care continuua perchezitiile informatice. Care era starea lor de spirit inainte de a intra in sdiul DIICOT.
Aceasta este decizia luata ieri de magistratii Curtii de Apel Craiova, care au respins recursurile formulate de cei opt carderi impotriva hotararii Tribunalului Dolj, care a dispus arestarea preventiva a acestora la solicitarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova.
Un alt complice al fratilor Tate va fi scos din arestul central si va fi adus in aceasta dimineata, pentru prima data, la sediul DIICOT.
Tanara acuzata de trafic de persoane alaturi de fratii Tate a fost din nou dusa in catuse azi la DIICOT. Georgiana Naghel nu a scos niciun sunet la intrarea in sediul DIICOT.
Toti au fost retinuti in septembrie 2005, dupa ce procurorii DIICOT au stabilit ca au prejudiciat sucursala doljeana a ING Bank cu 550.000 de lei, grupul condus de Daniela Ilie obtinand cu acte false carduri cu descoperire de cont pentru aproape 150 de persoane.
In urma descinderilor, 34 de suspecti au fost audiati de procurorii de caz de la DIICOT Mehedinti, 29 dintre ei fiind retinuti pentru 24 de ore.
Marian Enache, de 49 de ani, din Filiasi, fost sef al Serviciului IT al CE Turceni si fost inginer la Departamentul masuratori diagnoza si eficienta energetica al CE Turceni, a fost trimis in judecata la inceputul lunii decembrie 2011, fiind acuzat de procurorii DIICOT din Gorj de comiterea infractiunilor de acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
Gruparea de criminalitate informatica Anonymous Romania, formata din 14 membri, a fost destructurata de procurorii DIICOT, 12 persoane urmand sa fie duse la audieri astazi, in urma unor perchezitii efectuate in Craiova, Drobeta Turnu Severin si in municipiile Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Piatra Neamt, Cluj Napoca,Arad, Resita si Targu Mures.
Potrivit unui comunicat transmis presei astazi de DIICOT, cu ocazia efectuarii perchezitiei domiciliare, in imobilul din municipiul Bucuresti unde locuieste inculpata au fost descoperite aproximativ 1700 comprimate MDMA - "Ecstasy", droguri de mare risc precum si cantitatea de 110 grame cannabis, drog de risc.
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Deputatul Mihail Boldea a fost deferit justitiei de procurorii Dircetiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galati, pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro, informeaza Mediafax.
Sotia lui Codrut Marta, arestata pentru prostitutie si proxenetism Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost arestata dupa audierea de catre de procurorii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si proxenetism.
Acestia au mers la sediul DIICOT, pentru noi perchezitii informatice. ... Fratii milionari au ajuns la sediul DIICOT cu masina avocatului lor dupa ce procurorii anti-mafia le-au pus sub sechestru autoturismele de lux.
Tristan Tate a ajuns din nou la DIICOT pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat alaturi de fratele sau, Andrew.
DIICOT Timisoara a descins, in aceasta dimineata, la doua saloane de masaj din Arad, folosite de o retea de proxeneti pentru prostitutie.
DIICOT ii trimite in judecata pe fratii Tate. Andrew si Tristan sunt acuzati si de viol in forma continuata, agresiune sau alte violente Potrivit rechizitoriului, s-a solicitat confiscarea mai multor bunuri mobile si imobile, autoturisme de lux, ceasuri de lux, lingouri si o medalie.
Mandatele lui Kovesi, ale sefului DIICOT vor expira in curand, pe noua lege vor putea numi pe oricine, presedintele se poate opune doar o singura data.
google-analytics.com