Cautare

95 de rezultate pentru "daraban" (8.08 secunde)
Initiativa CSA a fost salutata de foarte multi oficiali locali si reprezentanti ai Parlamentului Romaniei, dar si de Adrian Nicolaescu, subprefectul judetului Constanta, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatiei si Agricultura, Aurel Gubandru, presedintele Comisiei pentru buget, finante banci din Camera Deputatilor.
Dan Craciun de la ASE Bucuresti, autorul mai multor lucrari printre care si "Etica in afaceri", Mihai Daraban, presedintele CCINA, Dumitru Nancu, directorul executiv al OTIMMC Constanta, precum si numerosi alti invitati din cadrul mediului de afaceri constantean si nu numai.
prefectul Danut Culetu, Mihai Daraban - presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Valentin Serbanescu - directorul general al Autoritatii Navale Romane, Jan Lissow si Holger Schonhoff - directori la "Interorient Navigation Company", Dirk Schildwachter (compania germana "Gebab"), Detlef Japke ( "Norddeutsche Landesbank") si Hans Dieter Gruben ("Germanischer Lloyd").
La eveniment au fost prezenti prefectul Danut Culetu, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Gheorghe Iorov, directorul general adjunct al Administratiei Porturilor Maritime, precum si numerosi alti invitati.
La manifestare au fost prezenti Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, Mihai Daraban, presedintele CCINA, prefectul Danut Culetu, Dumitru Nancu, directorul executiv al OTIMMC, precum si numerosi invitati din randul reprezentantilor mediului de afaceri constantean, moderator fiind Gabriela Malcinschi, managerul BTL MediaCom.
In plus, o alta cauza care concura la reorientarea occidentalilor catre fabricile de confectii din Romania este si faptul ca marile nave portcontainer, ce aduceau cantitati imense de bunuri de larg consum din China-inclusiv foarte multe confectii realizate la comanda creatorilor occidentali- nu prea mai circula in conditiile in care livrarile de marfuri din China s-au diminuat foarte mult (China si-a reorientat productia de textile, cu precadere, catre India) ca urmare a reducerii drastice a cererii de astfel de marfuri pe piata europeana (tot un efect al crizei), a aratat, la randul sau, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
Impozitul forfetar a ajuns la noi intr-un moment cat se poate de nefavorabil, a declarat ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta.
Aici se vor putea organiza toate evenimentele, mai putin fotbal si rugby, a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban.
Radu Daraban - floreta individual, Rares Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu si Florin Zalomir - proba de sabie pe echipe si invidual, Simona Alexandru, Ana Maria Branza si Anca Maroiu - proba de spada pe echipe si individual, Bianca Pascu - proba de sabie individual.
Răzvan Daraban, Presedinte Centrul Roman de Initiative(CRI): "Noi, Centrul Roman de Initiative, ne-am dorit sa cream o comunitate activa a femeilor din domeniul sanitar, un loc in care persoanele inscrise sa primeasca informatiile de care au nevoie si sa fie promovate.
Razvan Daraban, Presedintele Asociatiei Centrul Roman de Initiative "Credem ca oamenii fac diferenta - prin proiectele noastre, facem tot posibilul sa oferim posibilitati reale de dezvoltare participantilor.
Razvan Daraban, Presedintele Asociației Centrul Roman de Initiative "Credem ca oamenii fac diferenta - prin proiectele noastre, facem tot posibilul sa oferim posibilitati reale de dezvoltare participantilor.
în darabană la Galaţi. Cu toate că e capabil de multe lucruri, nu va fi niciodată
Nicusor Dan: Avem un val de caini abandonati de proprietari Nicusor Dan a sustinut prima conferinta de presa despre cainii din Bucuresti.
Demersului CCIR de reorganizare teritoriala s-au alaturat patronate si asociatii. Mihai Daraban, presedintele CCIR, a dezbatut subiectul la Aleph News.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com