Mariustuca.ro / Bucurestii lui Caragiale, in acest weekend, in Centrul Vechi si la Hala Traian
Ajuns la cea de a IV a editie, Festivalul Bucurestii lui Caragiale ii asteapta pe bucuresteni, in fiecare zi, in perioada 28 iunie-22 septembrie, in Centrul Vechi al Bucurestiului si la Hala Traian cu spectacole dintre cele mai diverse: comedii si drame, boeme si variete, cabaret si stand-up, iluzionism si acrobatii, circ si concert, fanfare si dansuri, se afirma intr-un comunicat al Primariei Capitalei.
Sambata, 25 iulie si duminica 26 iulie, incepand cu ora 20.00, pe scena festivalului de pe strada Franceza din Centrul Istoric, 8 trupe din 8 tari vor pune in scena spectacole specifice din: Bulgaria, Serbia, Grecia, Turcia, Spania, Polonia, Rep. Moldova si Romania. Vor urca pe scena 196 de artisti, reprezentand trupe si ansambluri componente ale Mediteranean Organization.
In total, 40 de noi spectacole, sustinute in cadrul a peste 140 de reprezentatii vor fi puse in scena de artistii din cadrul urmatoarelor institutii: Ansamblul MundiCOLOR, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Teatrul de Revista Constantin Tanase, Teatrul Mic, Teatrelli, Teatrul de Comedie, Circ & Variete Globus, Teatrul Metropolis, Teatrul de Stat Evreiesc, Trupa Union, Compania de Teatru D'aya, Trupa de teatru a UNATC, Bucharest Klezmer Band, Teatrul de pe Lipscani, Teatrul de Stat din Constanta.

Programul complet al festivalului:
http://www.festivalcaragiale.ro/