Cautare

291 de rezultate pentru "crima docarcea lj" (4.93 secunde)
PC intentioneaza sa depuna la Parlament saptamana viitoare un proiect de lege care sa interzica infractorilor romani sa mai paraseasca tara o perioada de zece ani dupa ce si-au ispasit pedeapsa pentru crima, viol, talharie, proxenetism si pentru alte fapte grave.
De asemenea, BCCO va prelua probabil 10 politisti care au lucrat si la frontiera in structura de Crima Organizata, comisarul Aurelian Pavel (foto) asteptand confirmarile oficiale in cursul saptamanii viitoare.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. ... Crima de la Piatra Neamt a scos la iveala si o relatie de prietenie intre interlopul Mararu si seful Politiei Neamt, Aurelian Vasea Soric.
Raul nu consta doar in aceasta adevarata crima savarsita de PD-L. Si nu prin eliminarea PD-L de la putere tumoarea poate fi extirpata.
Sa dovedesi ca se poate spulbera mafia, crima organizata. ... Datoria omului politic e sa protejeze cetatenii de crima organizata, nu sa colaboreze cu ea.
A fost si atacul letal al eurodeputatului italian Pino Arlacchi, expert anti-mafia, care a desfiintat, pur si simplu, regimul Basescu, numindu-l mafiot si acuzandu-l de crima organizata. ... Pe mine ma puteati considera exagerata cand scriam ca regimul Basescu este egal crima organizata.
O crima! O crima! Un plan economic diabolic. Rugaciune la Dumnezeu ca sa ii opreasca din rautatea lor!". Pimen nu are ochi sa-i vada nici pe liderii UE, pe care-i compara cu sovieticii care ne-au ocupat tara, in 1945:
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala.
Astfel, nu mai departe de inceputul lui 2006, ofiterii de la Crima Organizata au dat de urma unei retele de carderi, ai carei membri - Alexandru Razvan Neagu, Cristian Andrei Anton, Andrei Cioroiu - au devalizat bancomatele din Eforie, sustragand cateva milioane de lei bune.
"Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
"Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, ca un nou imprumut de la FMI reprezinta o crima impotriva poporului roman, in conditiile in care actuala putere foloseste acesti bani pentru a "cumpara" un an de stat in functie.
Sportul mondial este zguduit de o crima oripilanta petrecuta in Australia. Antrenorul echipei de fotbal australian Adelaide Crows, Phil Walsh (55 de ani), a fost injunghiat mortal, in noaptea de joi spre vineri, in locuinta sa, de fiul sau.
"Retelele de crima organizata au acaparat internetul. Raufacatorii par sa fie foarte interesati de phishing (metoda folosita pentru obtinerea de date personale sau 'furt de identitate').
Tocmai de aceea, comercializarea unor astfel de aparate este monitorizata de politistii de la Crima Organizata, in conditiile in care este legala, insa detinerea este permisa doar firmelor care ofera plati cu cardul si in baza unor autorizatii speciale.
Retelele pirat reprezinta o conexiune de computere utilizate de infractori si crima organizata pentru activitati frauduloase pe internet, se arata intr-un comunicat al ENISA.
- Crima. Crima simbolizeaza agresiunea si furia reprimata. Daca cel ce viseaza este omorat, aceasta poate indica disparitia unor obstacole din viata cuiva sau o transformare majora.
crima, mister, thriller. ... A Simple Favor (2018) este un thriller plin de rataciri si tradari, secrete si revelații, dragoste si loialitate, crima si razbunare.
"crima" e transportata in viitor, virtualizata, nu mai deranjeaza la umanism. ... Si ca sa umpli tara cu tarle de caini, animale complet neproductive, carora le dai de mancare in conditiile in care statul n-are bani sa hraneasca bolnavii din spitale, inseamna sa transformi mila in crima.
Plecand de la o stire de presa care relata ca un student a ucis doua batrane, Dostoievski a scris "Crima si pedeapsa", roman cu adancimi de psihologie de neatins, capodopera a literaturii universale.
google-analytics.com