Cautare

31 de rezultate pentru "confesion" (3.23 secunde)
Un analist politic de la Chisinau descifreaza problemele geopolitice interne ale Ucrainei Sursa: Blogul Moldovlah. A. Savin, analist politic, Chisinau Problemele geopolitice interne ale Ucrainei (continuare) Zona de stepa O alta regiune etno-culturala ar prezenta zona de stepa dintre Bugul de Sud si Nipru, Kiev si Perecop.
Un analist politic de la Chisinau descifreaza problemele geopolitice interne ale Ucrainei Sursa: Blogul Moldovlah. A. Savin, analist politic, Chisinau Problemele geopolitice interne ale Ucrainei Ucraina este vecina noastra cu care avem cea mai lunga granita terestra si care ne inchide iesirea noastra la Dunare si Marea Neagra.
activenews.ro: Alina Mungiu si 7 ONG-uri cer PNL sa-l retraga pe Marian Munteanu din cursa pentru Primarie: Are simpatii fasciste Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al Partidului Național Liberal pentru Primaria Generala a Bucurestiului starneste reactii din zona ONG-urilor.
AGERPRES informeaza : Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep anul scolar 2016-2017 Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep luni, 12 septembrie, semestrul I al anului scolar 2016-2017, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educatiei, Mircea Dumitru.
bogdanduca.wordpress.com:Vine referendumul pentru apararea familiei! (Autor: Bogdan Duca) Nu stiu cat va incerca domnul Liviu Dragnea si cat va incerca PSD sa profite de pe urma referendumului de modificare a Constitutiei in sensul protejarii casatoriei si familiei de definitii ideologice si nefiresti.
Basarabia a fost prima provincie romaneasca care s-a unit cu Romania. In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918.
Radio Romania: Oameni & Fapte - 21 Iunie 2018 - Este cea de-a 172-a zi a lui 2018. Au ramas 193 de zile pana la sfarsitul anului.
SEMNELE TIMPULUI: Majoritatea protestantilor practica abstinenta de la alcool (Autoare: Carmen Laiu) Desi numarul crestinilor protestanti care nu consuma bauturi alcoolice este in scadere, adeptii abstinentei sunt inca majoritari in bisericile protestante americane:
Plecarea la cele vesnice a Papei Ioan Paul al doilea si instalarea in scaunul pontifical a Papei Benedict al II-lea se pare ca au trimis la congelator relatiile Vaticanului cu Biserica Ortodoxa Romana.
Satul Olimpic al Jocurilor de vara de la Paris a fost inaugurat in prezenta presedintelui Frantei Emmanuel Macron. Proiectul, care a durat sapte ani, reprezinta un adevarat colos arhitectonic.
google-analytics.com