Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (3.06 secunde)
Lucian Bute a dezmintit zvonurile conform carora meciul cu Carl Froch din 26 mai ar putea fi amanat din cauza unei accidentari.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Cotidianul.ro: Doina Staiculescu, singura medaliata olimpica a gimnasticii ritmice romanesti In urma eforturilor depuse, in octombrie 1981 CIO a admis gimnastica ritmica sportiva in programul olimpic cu proba individuala, fiecarei natiuni fiindu-i permis sa trimita doua gimnaste la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984.
Jurnalul National:
GSP: Unii hais, altii cea! (Autor: Ovidiu Ioanitoaia) Cum am intuit, fuziunea celor doua echipe din Banie a fost o vorba in vant, chiar o utopie.
Dan Dumitrescu (Jurnalul National): Punctul pe Ei. La FRF, productia de japita bate record dupa record Cultura mare rodeste din plin la FRF.
Pe Facebook circula o fotografie a legendarului campion roman Ilie Nastase, cu urmatorul text : Il sustin pe Victor Ponta pentru ca este tanar si in plus ii place sportul.
Wikipedia informeaza: Romania la Jocurile Olimpice de vara din 2016 Romania va participa la Jocurile Olimpice de vara din 2016, care vor avea loc la Rio de Janeiro, Brazilia, in perioada 5-21 august 2016.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
O companie din China a reusit sa realizeze o "clona" a cunoscutului Skype VoIP (Voice-over-IP), potrivit unui blog.
Sistemul de operare Windows Vista a fost lansat acum mai putin de o luna, si Steve Balmer a anuntat deja ca "Thereā€˜s more where that came from" - deci se pregateste deja un urmas.
Dupa aproape un an de zile de productie a chip-urilor de memorie DRAM pe procesul tehnologic de 80nm Samsung urmeaza cursul industriei si trece la 60nm.
Blizzard a anuntat ca The Burning Crusade, primul expansion al MMORPG-ului de succes World of Warcraft, s-a vandut in mai mult de 3,5 milioane de copii, in prima luna dupa lansare.
In cadrul expozitiei CeBIT, ce se desfasoara zilele acestea la Hanovra, au aparut unele dintre cele mai asteptate placi grafice ale momentului.
AMD a anuntat ca va continua sa suporte AGP prin chip-urile sale grafice, port pe care multi il vad depasit tehnologic inca de la aparitia PCI Express.
Apple a lansat un sistem Mac Pro dual-socket, considerand ca un simplu procesor quad-core de la Intel nu este de ajuns.
Cu putin timp inaintea reducerilor de pret ce vor afecta procesoarele Core 2 din 22 aprilie, Intel lanseaza succesiv cateva noi procesoare.
Capitala Marii Britanii va deveni in curand cel mai mare "hot spot" din Europa, gratie unui proiect dus la indeplinire de The Cloud, un operator pe piata de Internet Wireless.
google-analytics.com