Cautare

690 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (6.51 secunde)
Imediat dupa publicare, Berto a beneficiat de o calduroasa primire atat din partea publicului, italian si strain, cat si a criticii, fiind distins cu doua dintre cele mai prestigioase premii literare italiene:
- Campana comunica permanent cu traditia literara si culturala, hranindu-si versurile si prozele, pe de o parte, cu numeroase citate oculte, perfect integrate in noile opere inclusiv prin intermediul rafinatei tehnici cinematografice, si, pe de alta parte, cu fragmente de ekphrasis ce creeaza un mozaic rafinat care individualizeaza stilul campanian in cadrul poeziei italiene din secolul trecut.
Diana Sosoaca, prima audiere in ancheta sechestrarii jurnalistei italiene. Senatoarea si-a angajat avocat
Rromii din Romania au ajuns din nou in atentia presei internationale, si nu pentru ca ar fi "comis" o isprava de toata lauda, ci pentru ca deranjeaza, determinand autoritatile italiene sa faca demersuri pentru repatrierea lor.
George Copos este cel mai bogat ministru Patru terenuri, trei locuinte, bijuterii estimate la aproape 60.000 euro, ceasuri barbatesti de 55.000 de euro, conturi si depozite bancare cu peste 16 miliarde de lei si actiuni cotate la aproape 200 de milioane de euro reprezinta o parte din averea ministrului de stat George Copos, cel mai bogat membru al Guvernului.
Vineri, 09 noiembrie 2012, la Muzeul National de Geologie se deschide expozitia cu vanzare de bijuterii si minerale "EXPO CRISTAL".
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anamaria Vidu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: bijuterii din argint cu moldavit, rodocrozit, sugilit, larimar, pomisori din toate pietrele, cuarturi de la 10 - 500 RON, pasari din Brazilia, turmalina verde, cuart rutilat si epidote.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... Fiul ei, Robert, este cel care creeaza bijuterii inedite din cristale si ceasuri facute din felii de agate.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Vizitatorii au putut admira si achizitiona de la standul ei bijuterii superbe din cristale, dar si din margele. "De 3 - 4 ani fac bijuterii!
"M-am apucat sa creez in luna iunie a acestui an bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc.
Acestea au fost accesorizate cu palarii Hatson, pantofi si genti din colectia de toamna-iarna Hispanitas, precum si cu bijuterii pretioase semnate Christina Diamonds. ... Bijuterii potrivite tuturor buzunarelor!
Firma Amrit International participa la TIBCO 2018, in acest week-end, cu un stand cu bijuterii din argint si pietre semipretioase, dar si cu esarfe din casmir si lana. Sotii Jasvinder si Jagmeet Singh din India au adus in cadrul acestei expozitii bijuterii din argint si pietre semipretioase precum:
Am adus bijuterii din pietre semipretioase precum: ... Cutiuta de bijuterii lucrata in filigram este foarte veche, ne-a spus Claudia Bureata, care a revenit si la targul din Piata Amzei.
Am venit cu bijuterii diverse din argint:
Am venit cu bijuterii din argint 925, cu smaralde, rubine, cu bijuterii orientale, cu perle naturale, cu bratari, inele, bratari.
Colectionarul Mihai Tanase, presedintele Anticarilor din Bucuresti, a venit la Piata Taraneasca cu obiecte de arta artizanale, bijuterii de argint, statuete, pendule si casete de bijuterii, pandative de argint si alte materiale.
Cristina Maria Fildan participa la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR cu fete de masa, perdele, bijuterii din lut polimeric, papusele facute manual, portelanuri pictate, clowni, la 15 Ron, bjjuterii din argint, la 60 Ron, ne-a spus Cristina Maria Fildan de la handmade-online.ro.
Tudor Manciulea a venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168