Cautare

2113 de rezultate pentru "bianca si marian sarbu" (4.28 secunde)
copii I, copii II, copii III, juniori I, juniori II, juniori III, tineret si seniori. ... Oltenii au urcat pe podium de 12 ori, iar reprezentantii cluburilor din Craiova au obtinut sapte medalii, dintre care trei LPS "Petrache Triscu", doua CS Universitatea si tot doua CSM.
Cei doi antrenori, Aurelian Rosca si Marius Danulet, dar si colegii lor, Ionel Gheorghe si Alina Cosmescu, au facut o treaba buna in acest sezon, dar numai cu meritul incontestabil al jucatoarelor.
Sportiva de 20 de ani, care a fost la 29 de sutimi distanta de barem, a obtinut alte doua medalii, argint la stafeta si bronz la 800 de metri.
Fetele s-au simtit ca pe teren, au facut pase cu mingea, au purtat un tricou de la Nationala si au fluturat mandre steagul Romaniei.
Continut editorial, layout si fotografii, toate sunt de cel mai inalt nivel. Miresele, partenerii lor, familiile, prietenii si organizatorii de nunti gasesc in Beau Monde Mirese o abordare editoriala cuprinzatoare a subiectelor care ii intereseaza.
Vrea sa-si faca un camin cu frumoasa reporterita de la Pro TV Bianca Lapuste (21 de ani), insa are de gand sa-si tina familia sa locuiasca tot cu chirie, ca un biet student.
Expun artisti din grupul Omicron, pasionati de mai multe ramuri ale artelor vizuale cum ar fi pictura, caricatura si fotografia. Grupul Omicron este format din artisti plastici calaraseni si bucuresteni, dintre care amintim:
Bianca Beatrice Michi Nema, Manager de proiect, ne-a oferit detalii despre proiectul realizat de Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu "A.U.R." - Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia.
A MURIT la fel de tragic ca si parintii ei! ... Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Bianca Brad, suferinte ascunse timp de sase ani. Fosta Miss Romania a povestit, la Antena 3, cum a scapat de cancer si ce a ajutat-o in lupta cu aceasta boala.
Bianca Rus se confrunta cu probleme destul de serioase, dupa ce a slabit 70 de kilograme! Artista a ajuns pe mainile doctorilor si se afla sub supraveghere medicala!
Alex Bodi nu doar ca nu ocoleste locurile in care o ducea candva pe Bianca Dragusanu, dimpotriva afaceristul parca le cauta cu tot dinadinsul. Si, nu, nu o spunem noi, ci o demonstreaza imaginile pe care Alex Bodi si Daria Radionova le impartasesc.
Bianca Rus, prezenta la Antena Stars, a vorbit despre cele mai frumoase amintiri alaturi de bunica ei. "Am visat-o, m-am bucurat atat de mult", a spus aceasta.
Reporterul Observator Bianca Iacob este la Cernauti, in Ucraina, unde oamenii refuza sa se predea in fata razboiului si sunt mai hotarati ca niciodata sa-si apere pamantul.
Bianca Dragusanu a vorbit la XNS despre tortul care nu ingrasa. Iata ce dulciuri fara zahar consuma vedeta.
Imagini nedifuzate cu Bianca Dragusanu si Gabi Badalau! Diva showbiz-ului romanesc si-a sarbatorit iubitul departe de casa, atat de departe incat l-a dus pe alt continent!
Bianca Dragusanu a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Gabi Badalau, dar a spus si cati bani s-au cheltuit in vacanta din Thailanda. Ce cadou special i-a facut iubitului ei, dar si cum au sarbatorit ziua de nastere a milionarului.
Sustine ca este sunata si amenintata de Bianca Dragusanu, dar si de mama lui Gabi Badalau si ca are inregistrarile!
Bianca Dragusanu nu se uita la bani atunci cand ii place ceva! Are bijuterii de aproape 200 de mii de euro, insa niciodata nu strica una in plus.
Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu si-au adus reciproc acuze foarte grave. Acum, conflictul dintre fosta sotie a lui Gabi Badalau si actuala lui iubita se muta in instanta.
google-analytics.com