Cautare

213 de rezultate pentru "berea costica" (4.77 secunde)
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - participa cu ceramica de Horezu la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti), organizat in curtea MTR.
4 i-a tinut in batatura (Ionita, Paraschiva, Garoafa si Gheorghe), iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costica, Pavel,Viorica si Maria, viitoare mama a Elenei Udrea).
Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza onomastica de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena Dintre cei 1.750.842 de romani sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena, 619.399 sunt barbati, iar 1.131.443 sunt femei Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, majoritatea romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mari Imparati Constantin si Elena, respectiv 476.643, poarta numele de Constantin, alti 79.276 Costel, iar 30.668 Costica.
Costica Adam, Dr. Cristina Constantinescu si Angel Irimia. Ai un animalut de companie? Un catel, o pisica, un papagal, sau poate un mic rozator?
Si l-a pus partidul pe Costica Macaleti sa isi dea demisia din functia de deputat si l-a numit prefect. E de retinut chestia asta, zic eu.
Nu mai departe de acum cativa ani, printr-un sat din Oltenia oamenii erau bantuiti de un strigoi, banuit a fi vecinul Costica (sa zicem), care le juca tot felul de feste satenilor, in incercarea de a atrage atentia.
Patru ani batuti pe muchie a stat comisarul-sef Costica Holca la sefia politiei botosanene, dar rezultatele acestui mandat ramin departe de ochii lumii pentru ca seful politiei a fost in tot acest timp prea ocupat sa stea de vorba cu ziaristii.
Costica Macaleti a ramas acelasi om simpatic, pe care il cunosteam de pe vremea cit a fost prefect, dar atit.
Celalalt lider, Costica, inalt, prezentabil, cu mustata a la Mitrea, a devenit lider sindical la nivel national. Avea si inclinatii;
Celalalt lider, Costica, inalt, prezentabil, cu mustata a la Mitrea, a devenit lider sindical la nivel national. Avea si inclinatii;
Ba sa-l schimbe pe neveu Pe nea Costica din cejeu, Ba sa-si puna el confratii Sa-si ocupe niste spatii, Cu birouri, termopane Si salarii mai babane.
Ce puteau face antrenorii Costica Stefanescu si Nae Ungureanu cu un lot subtire, inca fragil din multe puncte de vedere?
Primaria Capitalei vrea sa cedeze mai multe terenuri omului de afaceri Costel Costanda, in contul datoriei de 120 de milioane de euro.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com