Cautare

1289 de rezultate pentru "balint andrei" (3.45 secunde)
bloggerul Ovidiu Balint), pe care il puteti citi in continuare. xxx In urma cu 25 de ani, pe cand presa romaneasca explodase in sute de publicatii, cotidiane sau saptamanale, am intalnit la Timisoara un ziarist american, deja octogenar.
Balint. ... Balint (4,39,78), Hagi (14), Lacatus (28 pen.), Lupescu (44), Pana (56) 08.09.1993 / Feroe - Romania 0-4 (preliminarii CM 1994 SUA) Romania:
Ca acum, cu descinderea la fratii Balint, zisi Camatarii, in prelungirea enorma a Ferentarilor, care-l face invidios pe insusi Videanu. ... Ne intereseaza menajeria, nu mecanismul lumii interlope, nu provenienta uriaselor averi - de la Udrea-Cocos, la fratii Balint si Basescu.
Jurnalistul Mario BALINT a marturisit ca intalnirea cu Dan D. ... Este absurd sa nu credem ca exista aceste universuri paralele, a spus Mario BALINT.
Gesturile oficialului federatiei au fost criticate si de Gabi Balint, care a analizat si jocul "tricolorilor" la meciul care i-a indepartat de barajul de calificare.
Gabi Balint (59 de ani) a vorbit despre instalarea lui Edi Iordanescu pe banca echipei nationale. Fostul castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua critica modul in care FRF a gandit numirea noului selectioner si lipsa de convingere in anumite scenarii.
Laszlo Balint a avut o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special in care a explicat motivele care au dus la despartirea sa de formatia pe care o antrena de doi ani si jumatate, UTA Arad.
Prezenti in studioul Euro Fotbal, fostii mari atacanti Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au avut doar cuvinte de lauda la adresa varfului din Hexagon.
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat o faza scandaloasa de la meciul U Craiova 1948 - UTA, scor 1-0, cand oltenii au cerut un penalty jenant.
Gabi Balint (59 de ani), mai trist si dezamagit ca niciodata de Dan Petrescu.
Laurentiu Reghecampf (46 de ani) a acceptat rezilierea contractului cu Universitatea Craiova dupa negocierile purtate cu presedintele oltenilor, Mihai Rotaru, iar pe banca formatiei din Banie a fost instalat Laszlo Balint.
Sorin Cirtu, presedintele U Craiova, a comentat la Orange Sport iminenta plecare a lui Laszlo Balint din Banie. "Ne asteptam la altceva", s-a rezumat sa caracterizeze situatia Cirtu.
Fostul selectioner a preluat banca tehnica a echipei, dupa ce Laszlo Balint si-a reziliat contractul. ... Va trebui sa continuam lucrurile pozitive facute de Balint si sa reparam ce nu a mers.
Numai ca Gabi Balint nu crede asa ceva. Fostul mare international a pufnit in ras cand a auzit asa ceva.
Pe de alta parte, Romania literara apare la Bucuresti in ianuarie 1990, sub conducerea unui comitet director, din care fac parte Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Nicolae Manolescu, Andrei Plesu, Gabriel Dimisianu, Valeriu Cristea si Roger Campeanu, cu Stefan Augustin Doinas care semneaza editorialul primului numar.
- Romania literara apare la Bucuresti inianuarie 1990, sub conducerea unui comitet director, din care facparte Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Nicolae Manolescu,Andrei Plesu, Gabriel Dimisianu, Valeriu Cristea si Roger Campeanu,cu Stefan Augustin Doinas care semneaza editorialul primului numar.In prezent, revista este editata de Fundatia Romania Literara.
De aproape doua luni de zile, reprezentantii Prefecturii judetului Constanta nu reusesc sa ia legatura cu subprefectul de sorginte liberala Cosmin Andrei (foto).
Stiu ca nu este o munca usoara, dar este una de echipa si o voi duce la bun sfarsit impreuna cu prefectul Ion Florescu si subprefectul Liviu Andrei.
Consilierul local Sorin Andrei (foto) si-a anuntat ieri, in mod oficial, candidatura pentru presedintia PNL Mangalia, in cadrul alegerilor interne care vor avea loc in luna septembrie.
"Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe - n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil", a spus Vladescu in Parlament.Dan Bittman, membru al formatiei Holograf, a declarat ca va face legatura intre "viata reala" si cea a politicienilor.
google-analytics.com