Cautare

291 de rezultate pentru "baia" (3.49 secunde)
Minorul de 13 ani din Baia Mare a intrat pe un site si a comandat nu mai putin de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, solicitand livrarea acestora pe adresa scolii unde el este elev.
O femeie a iesit dezbracata dintr-o sectie de Politie din Baia Mare. Familie tinerei ii acuza pe agenti ca au dezbracat-o si au scos-o in strada.
Sarbatoarea Castanelor din Baia Mare Situat in inima Maramuresului, Baia Mare devine anual scena unei sarbatori cu adevarat inedite: Sarbatoarea Castanelor.
A fost scandal urias in Baia Mare. Un echipaj de Politie a fost agresat de doi barbati si doua femei care petreceau intr-un bloc.
Premierul Emil Boc a declarat vineri, la Baia Mare, ca va propune ca, din luna august si pana la sfarsitul anului, membrii Cabinetului, inclusiv el, sa aiba salarii reduse cu 20%.
Domnule ministru Oprea, am aflat azi-dimineata pe cursa de avion Baia Mare - Bucuresti ca sambata nu v-au raspuns la apelul de seara 6 din cei 30 de parlamentari declarati independenti, adica o cincime din efectiv, faptul fiindu-mi confirmat de doi dintre acestia, ambii fosti deputati PSD de Maramures.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri de senatorul PSD Marius Sorin Bota la Baia Mare, acesta a precizat ca vestita majorare salariala cu 15%, trambitata de Guvern pentru anul viitor, nu este altceva decat o indexare a salariilor cu rata inflatiei, care se preconizeaza a fi de 10% pentru urmatorul an si care se apropie de 10 % pentru anul acesta.
Baia de Fier si Novaci. Acolo, daca nu se lasa la o parte orgoliile si animozitatile create, poate sa taraganeze.
USL este si un succes electoral, obtinand victoria in colegiul Baia Mare si ducand practic la decizia Puterii de a nu mai organiza alegeri partiale desi sunt azi 7 colegii vacante.
Noii primari ai municipiilor resedinta de judet Potrivit rezultatelor provizorii, PNL a castigat 11 municipii resedinta de judet (14 daca punem la socoteala si independentii sustinuti mai mult sau mai putin fatis de liberali), PSD a obtinut 10 municipii resedinta de judet (plus Bucuresti, cu toate cele 6 sectoare), UDMR a obtinut 3 victorii, PRSo a castigat in Deva, iar UNPR la Baia Mare.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
Aproximativ 800 de judoka din zece tari au participat weekendul trecut la un turneu international desfasurat in Baia Mare, "Cupa Nordului".
galena, cuart, crysocola, azurit - la 20 RON, calcedonie - la 130 RON, carneol, cuart cu hematit, jasp (printre cele mai cautate cristale), gava, din Baia Mare - la 100 RON, cuart cu hematit si jasp rosu.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
"Pe primul loc a mers smaraladul, dupa care rubinul, safirul si morganitul cu aquamarin", a mai spus Maxim Hiruta de la Baia Mare.
Sotii Mihaela si Costel Covaci din Baia Sprie, Maramures, au adus cu acest prilej, la standul lor, o colectie deosebita de flori de mina din bazinul minier Maramures si Brazilia, dar si un generator din cuart fumuriu adus din Brazilia.
un rit marital, constand intr-o cursa de cai pe gheata, in care calaretii rapesc fiecare cate o fata, ce ii va deveni sotie, si un rit baptismal, in care pacatosii incearca sa scoata o cruce aruncata in apa cu sloiuri, baia aducandu-le iertarea din partea colectivitatii.
de la Baia Mare, pana in Dobrogea. Crisocolul este din Dobrogea, selenitul este din Buzau, calcedonia este din Maramures. Pasiunea o am dintotdeauna, dar am inceput sa particip la targuri din 2015, ne-a spus Ionut Ciocan.
Traditional Robox participa la targul traditional din acest week-end cu ceramica de Bledea din Baia Mare, dulceturi la 20 ron, serbeturi la 15 ron, din zona Bucovina, papusi la 80 ron, o gentuta din pasla la 80 ron, costumase traditionale pentru copii la 350 ron si cesti la 15 ron.
Topoloveni (magiun si zacusca), Maramures, Baia Mare, Bacau, Bihor (palinca Tramuta), Bradet, Sibiu, Caransebes (branza), Alba (branza si miere), Botosani (carnati, carne).
google-analytics.com