Cautare

639 de rezultate pentru "autostrada" (3.16 secunde)
Astazi este inaugurat un nou tronson din Autostrada Soarelui Un tronson de 21 de kilometri din Autostrada Soarelui va fi inaugurat, astazi, de premierul Emil Boc si de ministrul transporturilor, Anca Boagiu.
"urmare a negocierilor purtate cu colegii din Comisia Europeana, pe reteaua TEN-T, tronsoanele de pe Autostrada Transilvania au fost acceptate spre a fi finantate din fonduri europene. Este vorba de toate tronsoanele, tot ce inseamna Autostrada Transilvania".
In aproximativ 25 de ani, Bucurestiul ar trebui sa aiba binecunoscuta autostrada suspendata - reboteazata "inel median de circulatie"-, o eurogara, mult mai multe parcari, o mai buna legatura intre partea de nord, mult mai dezvoltata in prezent, si cea de sud a orasului, un centru istoric cu o alta fata, camere urbane, mai multe spatii pietonale si pentru biciclisti, dar si mai mult spatiu verde.
Autoritatile romane se gandesc la un nou proiect de autostrada, construita in regim de parteneriat public-privat, in zona de sud a Romaniei, pe traseul Pitesti-Craiova-Calafat, potrivit unui oficial din Ministerul Transporturilor, citat de rtv.net.Autostrada ar urma sa fie construita si, in contextul in care la sfarsitul anului va fi finalizata constructia celui de-al doilea pod peste Dunare, Calafat-Vidin, va aparea o noua conexiune rutiera intre Romania si sudul Europei.
De la Medgidia la Constanta, inclusiv Centura municipiului Constanta, va fi in regim de autostrada, cu toate segmentarile, cu masurile pentru siguranta circulatiei, se va circula cu 130 de kilometri pe ora.
Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat. De fapt, autostrada nu a fost o prioritate, pentru ca ...nu au primit spagile cerute.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare. ... Salut emiterea, in aceasta luna, de catre Consiliul Judetean Mures, a certificatelor de Urbanism pentru Autostrada Transilvania, sectiunea 2A Ogra - Campia Turzii.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Accidentul a avut loc duminica seara, pe un viaduct de pe autostrada A16 Napoli-Bari, in zona Monteforte Irpino, in provincia Avellino, la circa 50 de kilometri est de orasul Napoli.
Printre acestea este si autostrada Giurgiu-Bucuresti-Focsani-Albita, numita Autostrada Inelara a Marii Negre, portiunea romaneasca. Asta inseamna ca in jurul Marii Negre va exista o autostrada.rnDe ce?
Cel putin 31 de persoane au fost ranite si 17 sunt date disparute, in urma unui grav accident rutier produs luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei. ... Accidentul a avut loc pe autostrada A9, intre localitatile Münchberg si Gefrees, in landul Bavaria.
Cel putin 6 oameni au murit si alti 77 au fost raniti, dupa ce garnitura a deraiat, pe un pasaj feroviar peste o autostrada. ... Dupa curba, la intrarea pe podul peste autostrada I-5, trenul a deraiat.
Cel putin 6 oameni au murit si alti 77 au fost raniti, dupa ce garnitura a deraiat, pe un pasaj feroviar peste o autostrada. ... Dupa curba, la intrarea pe podul peste autostrada I-5, trenul a deraiat.
O turma de oi va poate aparea fix in fata masinii, mai ales daca sunteti pe autostrada. Fotografia a fost facuta week-end-ul trecut, de o telespectatoare Realitatea Tv pe autostrada Bucuresti-Constanta, imediat dupa statia de taxare.
Pe langa faptul ca o autostrada este un focar de prosperitate si dezvoltare economica pe traseul pe care-l strabate, prin importanta infrastructurilor pe care le presupune, o astfel de constructie ar fi dat de munca miilor de someri din economia romaneasca, ortacilor eliberati din mine, care ar fi avut de lucru in loc sa se lupte cu fortele de ordine si sa consume zecile de salarii compensatorii.
Un segment de 60 de metri s-a surpat la Breaza, pe autostrada A10. Autostrada fusese inchisa pentru reparatii in urma cu 3 zile. Autostrada a fost inaugurata anul trecut.
Restrictia de 100 de km la ora de pe A3 a fost ridicata in anumite zone Restrictia de 100 de km la ora de pe Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti a fost ridicata partial.
Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti. Ideea unui drum expres care sa lege Autostrada Bucuresti-Pitesti de Autostrada Soarelui nu e noua. ... Pentru a ajunge la autostrada, soseaua expres va trebui sa treaca pe sub linia de centura.
Carambol pe Autostrada Soarelui. ... Autostrada Soarelui a devenit cea mai periculoasa sosea. ... Si duminica trecuta, pe 8 august, alte cinci masini au fost implicate in carambol tot pe Autostrada Soarelui, spre Bucuresti.
Reprezentantii ministerului Transporturilor au declarat ca intr-o luna trebuie sa avem autostrada de la Drajna pana la Cernavoda. ... Urmatorul tronson de autostrada se afla intre Fetesti si Cernavoda - unde s-a incheiat asfaltarea pe un fir si pe jumatate din al doilea.
google-analytics.com