Cautare

947 de rezultate pentru "antena 1 pitestiaccident in cosesti" (8.19 secunde)
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Razvan Ioan Boanchis) Ma uit des la Antena 3. ... La Antena 3 e 23 august in fiecare zi. ... Sunt originali si au sange in ei, drept pentru care nu ma deranjeaza ca gandim altfel. ... Nu-i rea, dar si-o strica chemand-o in exces pe Pora.
Numai in perioada targului, care se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013, vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori.
In weekend, Teo a ripostat: "Nu mai tine minte cand vindea ziare in piata". De cand nu mai are un job zilnic in televiziune, Mihaela Radulescu (43 de ani) este foarte activa in mediul virtual.
De ce nu ies romanii in strada ca sa-l apere pe Dan Voiculescu. ... Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
Reportervirtual.ro lanseaza o ipoteza surprinzatoare despre Antena 3: ... ''Schimbarea de strategie este evidenta, si asta pentru ca Antena 3 il va sprijini pe cel care este la butoane, iar Ponta este imprevizibil in ultimul timp'', scrie reportervirtual.ro.
Nu mai putin de 7.000 de euro lunar este remuneratia Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 17:00.
Desi s-a pregatit intens, anul trecut i-a fost interzisa participarea de 1 Decembrie. ... Primul-ministru i-a promis fetitei, in direct, la Antena 3, ca anul acesta va fi prezenta alaturi de "colegii" ei jandarmi.
Avem vom avea meciuri in cupele europene, unde sint angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Avem meciuri in cupele europene, unde sunt angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Antena 3 - Mircea Badea:
In data de 3 mai 2015 toate drumurile au dus la MotorPark, unde s-a desfasurat finala primei etape a Campionatului National de Motociclism Viteza 2015.
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
vedeteblog.com publica fotografii cu cateva vedete ale Antenei 3 imbracate de 1 Decembrie in costume populare romanesti: ... In final, pe vedeteblog.ro este adresata intrebarea: - Ce credeti, care vedeta Antena 3 de mai sus arata mai bine in costum popular romanesc?
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
"M-am nascut intr-o familie saraca" Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, actorul Radu Beligan si-a destainuit viasa, vorbind despre familie, cariera si destin. ... Asta a povestit actorul, joi seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
In cadrul emisiunii, Teo a dorit sa afle de la Mihaela Radulescu daca in viata ei are loc un alt barbat, iar raspunsul Mihaelei i-a facut pe multi sa se intrebe daca aceasta mai are o relatie cu Dani Otil.
Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Toate sunt in meniu, telespectatori sa fie. Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro:
Prezentatorul Antena 3 si-a luat o noua pereche de ochelari si si-a lasat barba sa creasca. ... Pentru a verifica cum este in perceptia fanilor, Gadea a postat o fotografie cu noul look pe pagina sa de Facebook.
In prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva, care va fi difuzata maine seara pe Antena 1, George revine in forta intr-un travesti de zile mari!
google-analytics.com