Cautare

594 de rezultate pentru "andreea" (8.28 secunde)
Reprezentanti ai celor mai importante companii austriece in Bucuresti, reprezentantul Ambasadei Austriei la Bucuresti domnul Gerd Bommer, reprezentanti media, dar si nume sonore precum Maia Morgenstern, Andreea Berecleanu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Loredana Dinu, Sandra Izbasa, Camelia Potec, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Ibacka, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Lidia Buble, Mihai Albu, Claudia Pavel, Xonia, si au pasit intr-un univers in care jocul optic de auriu in email al The Ultimate Kiss cucereste, fascineaza si copleseste â€" intocmai ca iubirea surprinsa de Gustav Klimt in celebra sa opera.
Andreea Balan, operata a treia oara. ... Andreea Balan a ajuns din nou pe masa de operatie, la cateva zile dupa operatia de cezariana, iar acum ar putea fi supusa unei noi interventii chirurgicale, din cauza unor hematoame.
Sotul meu are doua amante: Claudia si Andreea. ... - Andreea, poti sa-mi compostezi si mie acest bilet, te rog? Andreea: - De unde ne cunoastem?"
Andreea Marin a avut ambitia sa slabeasca, dupa ce in paginile tabloidelor sau in publicatiile online era ironizata pentru kilogramele sale in plus pe care le pusese pe ea.
Andreea Marin a vorbit despre beneficiile acestui produs, ea apeland in vara la un tratament de detoxifiere al unei clinici renumite din Turcia.
Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila. ... Din dorinta de a trai intr-un oras mai vesel, Andreea Gabriela Tudor a schimbat complet atmosfera din scara blocului in care locuieste, scrie Obiectiv Vocea Brailei.
Andreea Marin (a luat obiecte pentru casa din zona Campinei), Andreea Banica (a luat mobilier pentru dormitoare plus tot felul de rafturi, canapele, fotolii), Mihaela Radulescu (a luat rafturi si accesorii, casete din piele pictata), Virgil Iantu (a luat canapele din zambila de apa), Andreea Mantea, Mihaela Tatu, Alessandra Stoicescu, Mihai Gainusa, Luminita Anghel (si-a mobilat casa de la noi), Daniela Condurache, Gianina Corondan, Madalina Manole, Dan Negru, Clara Rotescu, Cristina Herea, Urania, Gabriela Vranceanu Firea, Catalin Botezatu, Oana Turcu si Cristian Brancu, Ana Maria Prodan, Mihaela Borcea, Doina Levintza, Corina Voicu, Catalin Maruta, actorul Ion Haiduc si omul de afaceri Cristian Tantareanu.
Andreea Balan e pregatita pentru un nou inceput, fie el sentimental sau de afaceri. Inainte sa devina mama, Andreea a devenit fana vacantelor de ianuarie.
Andreea Elena Bujanca este Head Coach la Salvalife - Salvamari Pentru Viata, Antrenoare la Paradisul Verde Sport & Spa si Antrenor inot la World Class Romania. ... In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Andreea Elena Bujanca ne-a raspuns la cateva intrebari.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. Andreea Enache, studenta la ASE in Capitala, a lovit la sfarsitul anului trecut o ambulanta BGS.
Sotia lui Codrut Marta, arestata pentru prostitutie si proxenetism Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost arestata dupa audierea de catre de procurorii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si proxenetism.
Nu-mi place sa fiu una dintre persoanele care spun ca inainte era mai bine, dar..." Andreea Stanciu, 23 ani, studenta, Constanta: ... Nu inteleg, daca au vazut ca nu se descurca, de ce nu au lasat oare pe altii in locul lor?" Andreea Litrin, 20 ani, studenta, Prahova:
Andreea Paval, solista trupei Datina, a uitat sa-i cumpere cadou sotului sau cu ocazia lui Mos Nicolae. Pe ea insa Mosul nu a uitat-o si a avut grija sa-i umple cizmele cu bunatati.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Cristina si Andreea sunt o prezenta constanta a targurilor organizate in curtea MTR. Acestea au venit recent cu:
Andreea Raicu a marturisit ca are pungi la ochi, dar a invatat sa le accepte si nu a vrut niciodata sa scape de ele printr-o interventie estetica, scrie eva.ro.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
Intr-o postare de blog, Andreea Banica povesteste ca si-a vaccinat amandoi copiii, pe Sofia Maria, de 8 ani, si pe Noah Andrei, de 9 luni.
trei trimiteri in judecata pentru judecatorii Maria Huza, Andreea Ciuca si Vasile Bicu si inceperea urmaririi penale fata de sapte parlamentari. ... Andreea Ciuca si Vasile Bicu.
O cheama Bianca Andreea Dumitrescu, are 19 ani si este din Jilava, scrie Adevarul.Bianca este studenta la SNSPA si este model.Aceasta preluat coroana de la Miss Litoral 2015 - o tanara din Ploiesti pe nume Monica Barbulescu.
google-analytics.com