Cautare

594 de rezultate pentru "andreea" (3.29 secunde)
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... I.B :Andreea Marin o sa se alature postului Realitatea TV?
Andreea Marin are un contract ferm cu TVR si, din februarie, isi va relua emisiunile de duminica seara. Andreea Marin, proaspat casatorita cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, continua sa fie una dintre cele mai dorite vedete de televiziune din Romania.
Andreea Raducan:
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Andreea Paval, partea feminina a trupei de muzica etno Datina, cu acorduri pop-rock, sta bine cu dragostea si are o relatie frumoasa cu sotul ei. ... Cred ca problema geloziei pleaca de la neincredere, atat in partener cat si in tine", marturiseste Andreea de la Datina.
Andreea Ibacka a povestit la WOWbiz ca a avut doi caini, Tom si Tiara, iar unul dintre ei i-a murit in brate. ... Am condus 8.000 de kilometri", a spus Andreea. ... Am inceput sa plang", a spus Andreea.
De cand s-a casatorit cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin si-a strigat mai mereu, in gura mare, fericirea. ... Andreea Marin si Tuncay Ozturk par sa formeze unul dintre cele mai sudate cupluri din show-biz-ul autohton.
Cand vine vorba de siguranta propriului copil, parintii vor sa se asigure ca fac totul pentru acesta, iar Andreea Balan nu este o exceptie, asa ca a decis sa recolteze celule stem pentru fetita ei, alaturandu-se, astfel, familiei Biogenis.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
STEFAN BANICA S-A DESPARTIT DE ANDREEA MARIN "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. ... Andreea si Stefan Banica", a scris Stefan, pe Facebook.
Proprietatile lui Banica Jr, inainte de casatoria cu Andreea Marin, din ianuarie 2006, erau urmatoarele: ... Tot in 2006, Stefan si Andreea si-au cumparat o vila in cartierul Tei, pe care au dat 500.000 de euro, unde au stat in toti acesti ani.
Concluzii dupa o saptamana de schi O saptamana la munte a insemnat pentru Andreea 5 ore de schiat, adica una pe zi, si zece ore pentru noi, adica 2 pe zi.
Ioana Andreea Nitica, psiholog clinician, cu o experienta de peste 6 ani in domeniul voluntariatului social si educational, al evenimentelor caritabile si social media, este PR si Psiholog la Fundatia "Pretuieste Clipa", redactor colaborator la Revista Art Out si din aceasta toamna, co-fondator la cel mai nou proiect - Fan Club Muzeul National Cotroceni.
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului au participat recent la targul de produse traditionale organizat de Sfantul Andrei in curtea MTR.
Pana nu demult, Andreea Berecleanu se putea considera o femeie norocoasa. ... Andreea Berecleanu a facut sunculite pe burta, coapse, fese si brateDar daca in partea de sus lucrurile stau foarte bine, nu acelasi lucru se poate spune despre restul corpului.
Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala: ... Andreea Dragomirescu, medic primar medicina generala:
Alina Petrescu va fi inlocuita de Andreea Berecleanu la pupitrul stirilor Antenei 1 dupa numai o jumatate de an de la plecarea cuplului Mandruta-Stoicescu. Andreea Berecleanu va prezenta jurnalul din prime time incepand cu 23 august.
Potrivit Realitatea.net, Andreea Bereclanu si Andrei Zaharescu ar fi divortat inca din primavara, dupa 15 ani de casnicie, scrie Wowbiz.ro, citand revista Ciao. ... Nu am divortat", a declarat Andreea Berecleanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.
Cristina si Andreea, mama si fiica, participa la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) din curtea MTR. "Avem la stand coliere din hartie quilling (tehnica de hartie) facute de Andreea - la 5 RON si 10 RON pe baza metalica, inele cu pietre:
Andreea Marin este recunoscuta pentru imaginea impecabila construita in timp. Dar iata ca la Zu Music Awards, Andreea nu si-a putut ascunde defectele.
google-analytics.com