Cautare

661 de rezultate pentru "anca catalina golea" (6.94 secunde)
Descoperirea a fost realizata de Kacper Wierzchos si Theodore Pruyne, cercetatori in cadrul Catalina Sky Survey, un proiect de la Universitatea din Arizona finantat de NASA. Specialistii de la Catalina ajuta NASA sa descopere obiecte ce se apropie de Pamant si ar putea pune in pericol planeta.
Catalina de 18 ani, I. ... Catalina, ajutată N. I. i-a solicitat unui barbat 500 de lei, in vederea restituirii bunurilor furate si l-a obligat sa retraga de la un bancomat suma de 2.000 de lei, pe care ulterior si i-a insusit.
Cand ramanea fara bani si nu era nimeni care sa-l crediteze, golea un raft de biblioteca si vindea carti la metrou, la Iancului.
MANUELA GOLEA publica in Romania Libera un articol intitulat: "Hanul care nu exista, restaurare de milioane de euro", cu supratitlul:
Medicul coordonator al Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, Adela Golea a declarat ca probabil va fi audiat tot personalul de la SMURD Cluj care a participat la interventie.
Sorin Golea)rnNe place sa credem ca blocul comunist s-a prabusit brusc in 1989, din dorinta de libertate a oamenilor.
Nicolae Golea Botez, a surprins si accidentat grav pe T. Gheorghe de 78 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta, pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.
Va fi un an al tradarii si al luptei pentru putere, dar favorabil pentru anumite zodii in privinta dragostei, spune specialistul in Feng Shui Marian Golea.
Ghereta latrinei din gara fusese daramata, iar un cetatean, stimulat de bulanul unui militian, golea continutul haznalei, cercetand cu atentie continutul, asistat de doi securisti.
Am mai vorbit de chiaburul care, indemnat de bulanele unor priboi, golea cu polonicul o latrina, pentru a recupera cocoseii aruncati acolo, in speranta ca va scapa de puscarie.
Un angajat al unei primarii din Timisoara a fost prins in timp ce golea reziduurile dintr-o vidanja in apropierea unor case.
Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, si Mircea Druc, fostul prim-ministru al Republicii Moldova.
Dupa dezvaluirile de vineri, la conferinta PRM, ale fostului arhitect-sef al Casei Poporului, Anca Petrescu, privind existenta unei piscine de lux in subsolul Palatului Parlamentului si descoperirile de luni ale ziaristilor, care au aflat ca nu este vorba de nici o groapa, potrivit spuselor oficialilor Camerei Deputatilor, scandalul pe aceasta tema a continuat si ieri.
jurnalistul german de origine romana Eugen Anca, senatorul Vasile Duta, omul de afaceri german Cristian Vahab, alte persoane.
In absenta unei strategii Noul ministru al Integrarii Europene, Anca Boagiu, a declarat ca are o sarcina foarte importanta pentru Romania, pe care trebuie sa o duca la indeplinire.
Prima mutare Tonul mutarilor dintr-o parte a CJ, aflata in Opozitie, catre majoritate, fragila la acea vreme, a fost dat de consilierul judetean PSD Anca Ene, care a lasat fostul partid aflat cindva la guvernare pentru partidul scos invingator de Eugen Durbaca - PUR.
Anca Damian), Reteaua (r. ... Anca Damian (Aparte Film). ... Anca Damian. Reteaua (Romania). Producator: Hanka Kastelicova, Ada Solomon, Calin Peter Netzer, Claudiu Mitcu (HBO Europe, Parada Film).
- Se facea greu o casei, mestere?, l-am intrebat pe Gheorghe Anca, unul dintre cei care au lucrat cu Mustatea Balan in tinerete. ... Mesterul Gheorghe Anca i-a invatat pe multi mestesugul zidirii caselor.
Ministrul Integrarii Europene, democrata Anca Boagiu, a starnit reactii de protest in lumea parlamentara prin declaratiile facute la sfarsitul saptamanii, prin care ii acuza pe senatori si pe deputati ca sunt "niste frustrati", pusi pe cotcodaceala, care nu inteleg ca treaba lor e sa dea Romaniei legile necesare integrarii".
Anca Boagiu, stupefiata de zvonistica La randul sau, Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, a declarat ca este "stupefiata" de unele dintre speculatiile recente pe tema Raportului de tara. ... Anca Boagiu si Jonathan Scheele au participat la conferinta cu tema "Finantarea proiectelor de investitii si dezvoltare:
google-analytics.com