Cautare

2208 de rezultate pentru "ana constantinecsu 2014" (3.23 secunde)
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Ana Foca. ... Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
Regele Mihai a cunoscut-o pe principesa Ana de Bourbon-Parma la Londra, in 1947, cand a participat la casatoria principesei Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu principele Philip, duce de Edinburgh.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
Pe 29 martie 2014, concertele JAZZ COMPAS LIVE au loc la Sala Arcub din Bucuresti. ... recitaluri de exceptie, sambata 29 martie 2014, orele 20:00 si 21:30.
Claude Barras), castigatorul Premiului Publicului la Annecy in 2016 si nominalizat la Oscar anul acesta, Vulpea cea mare si rea si alte povestiri / The Big Bad Fox and oOther Tales, cel mai recent film de animație regizat de Benjamin Renner si Patrick Imbert, cunoscuți pentru lungmetrajul Ernest si Célestine, nominalizat la Oscar, in 2014, si Despicable Me 3 (r.
In ceea ce priveste viitorul USL dupa 2014, Fostul premier social-democrat Adrian Nastase a declarat joi seara, la Reghin, dupa lansarea volumelor din seria ‘Blog‘n roll‘ si ‘Exercitii de libertate‘, ca este sceptic ca Uniunea Social Liberala va continua dupa 2014 in formula actuala, scrie Agerpres.
A gresit calculele cu o singura zi Promulgand legea referendumului pe 14 decembrie si in cazul in care aceasta lege este publicata in Monitorul Oficial astazi pe 15 decembrie, exact pe 14 decembrie 2014 intra in vigoare pragul de participare de 30%.
Astfel, pentru 2014 si 2015 Guvernul Ponta isi propune sa: • reduca impozitele si taxele - in 2014 cota unica va ramane in forma actuala.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata ,,Prima varianta a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020 exclude de la finantare zonele periurbane ale oraselor si municipiilor", pe care o puteti citi in continuare.
Indicatorul "CFA Romania de Incredere Macroeconomica" a atins un nou maxim istoric pentru luna aprilie 2014, ajungand la valoarea de 61,6 (fata de valoarea de 54,5 inregistrata in luna anterioara), arata sondajul periodic privind perceptia asupra evolutiei macroeconomice din Romania.
Echipa antrenata de Victor Piturca a jucat 10 meciuri in 2012, 6 amicale si 4 in preliminariile Cupei Mondiale din 2014, bilantul fiind de 6 victorii, 2 egaluri, 2 infrangeri si un golaveraj de 19-10.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
In cadrul recitalului de la METALHEAD Meeting 2014 bis din data de 27 septembrie, trupa GOD promite un show cu totul iesit din comun. ... Hoarda celor de la GOD soseste la METALHEAD Meeting 2014 bis, unde promite un concert de zile mari!
- august 2014 - decembrie 2014 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird) - decembrie 2014 - aprilie 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC - aprilie 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute) Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.
"Vizitati Rosia Montana!" - excursii de primavara cu ocazia Pastelui si zilei de 1 Mai Alburnus Maior impreuna cu Asociatia Bucuresti lanseaza astazi, 13 martie 2014, oferta turistica "Vizitati Rosia Montana!", sesiunea de primavara, in cadrul careia iubitorii Rosiei Montane sunt invitati sa petreaca sarbatorile pascale (18 - 21 aprilie) si Sub indemnul "Cunoasteti Rosia Montana asa cum este ea!", rosienii isi deschid casele pentru toti aceia care doresc sa petreaca un sejur deosebit, bogat in tururi ghidate care vor purta turistii printre vestigiile milenare, catre monumentele naturale, pe cele mai inalte varfuri ale muntilor si pana in subteranele reprezentate de binecunoscutele galerii romane.
google-analytics.com