Cautare

32 de rezultate pentru "agronomie" (2.94 secunde)
"Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Maria Rosca din Maramures.
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Ioana Tomsa din Maramures.
Mihaela Enache participa la targurile traditionale organizate la Muzeul Taranului Roman si la Agronomie. "Imi place foarte mult targul organizat in curtea MTR!
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Iulia Corau din Maramures.
In acest week-end, aceasta va fi prezenta cu un stand la targulde produse traditionale organizat la Agronomie, iar peste doua saptamani va fi la targul traditional de la MTR.
Cea mai cautata este zacusca", a mai spus Mihaela Enache. O gasiti la targurile organizate in curtea Muzeului Taranului Roman si la Agronomie.
Ideea este aceea de a realiza un Centru Universitar pentru ASE si/sau/numai Universitatea de Agronomie. Cladirea va putea beneficia de fonduri pentru realizarea de sali de cursuri, sali pentru seminare, amfiteatru, laboratoare.
Topul celor mai dezavantajoase cartiere din Capitala continua cu 16 Februarie, Baicului, Fundeni, Gorjului, 13 Septembrie si Agronomie. Cele mai avantajoase si dezavantajoase cartiere din Romania La nivel national, cele mai avantajoase cartiere sunt Racadau din Brasov, Cornisa din Targu Mures si Grigorescu din Cluj-Napoca.
Pe Dumitru Firizan il gasiti cu un stand si la targurile organizate in curtea Facultatii de Agronomie in fiecare week-end.
De asemenea, doamna Mihaela Enache este prezenta cu aceste produse la targul din incinta Facultatii de Agronomie, in fiecare week-end.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate la Bucuresti, in special la cel organiat in curtea MTR si la cel de la Facultatea de Agronomie.
In data de 14 Octombrie reprezentantii media au participat la evenimentul din Campusul Agronomie-Herastrau, din Bd. Marasti 59, Sector 1, Bucuresti, unde au avut ocazia sa priveasca din perspectiva de student oportunitatile de formare si dezvoltare puse la dispozitie de cele sase facultati din acest campus.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com