Cautare

675 de rezultate pentru "accrident rutier urziceni" (4.20 secunde)
Dublarea liniei este necesara si in contextul in care odata cu deschiderea traficului de pasageri spre aeroport exista riscul supraaglomerarii singurului fir pe care circula trenurile de calatori si de marfa de pe ruta Bucuresti - Urziceni.
Nu putem compara situatia cu cea de la Urziceni, de anul trecut. Atunci nu aveam crema. Nu eram atat de buni.
Cea de a III-a etapa a Campionatului National de Motociclism Viteza al Romaniei, contand si ca runda a V-a din C.E.E, va fi prima cursa internationala de motociclism organizata vreodata pe circuitul de la Adancata, de langa Urziceni.
I-am spus dupa meci ca a lucrat 3 ani cu mine si nu mai tin minte un meci al lui asa de bun, poate cel cand eram la Unirea Urziceni si am jucat cu Sevilla.
Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, Filarmonica Nationala din Chisinau, Teatrul "Proiect" Campina, Casa de Cultura din Urziceni, Teatrul "George Ciprian" din Buzău, Teatrul "Alexandru Davilla" din Pitesti, Teatrul "Regina Maria" din Oradea, Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, SOS Satele Copiilor Romania si Educ-Art.
Pleca spre casa, de la un concert sustinut la Urziceni, alaturi de cel care urma sa-i devina sot, Cristi Margescu.
Alte donatii au mai fost din partea Bancii Comerciale Romane - 950 milioane lei, C.E.C.- 70 milioane lei, Banc Post - 30 milioane lei, SC Agromixta Ograda - 55 milioane lei, Loteria Nationala - 40 milioane lei, Adicom Urziceni - 55 milioane lei, parohii din cuprinsul Eparhiei - 361.540.000 lei si de la credinciosi - 134.500.000 lei, precum si donatii in materiale de constructie de la Ceres Balaciu, Romcif Fieni, Ocolul Silvic Vladeni, s.a., in valoare totala de 340.
Trupul neinsufletit al psihiatrului Florin Tudose a fost transportat la morga spitalului din Urziceni. Florin Tudose se afla in evidentele medicilor de mai multi ani cu afectiuni medicale, el suferind de hipertensiune arteriala.
- 15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI - 20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI - 25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE - 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA - 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA - 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI - 45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA - 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL - 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARASI - 65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU - 70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU - 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS - 95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES CONDITII FINANCIARE:
Cele 5 echipe finaliste din Bucuresti, Ploiesti, Rovinari, Timisoara si Urziceni vor incerca sa convinga juriului ca au identificat ideea castigatoare pentru a urca pe podiumul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului.
F.U.E.L.S de la Colegiul National Grigore Moisil (Urziceni), Rovinari -azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarescu (Rovinari), PedaScience de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva (Timisoara), Eco-Bolintinenii de la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu (Bucuresti) si CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu (Ploiesti).
FARCAS) George Parvu, doctor in geologie, a publicat nu demult istoria unei intalniri stranii si inexplicabile, pe care afirma ca a avut-o, in 1939, la varsta de 9 ani, in comuna sa natala, Armasesti, judetul Ialomita, la circa 5 kilometri nord-vest de Urziceni.
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
- Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Valentin Voinica, Manager Proiect Primaria Municipiului Alba Iulia - Constantin Toma, Primarul municipiului Buzau - Cristi Misaila, Primarul municipiului Focsani - Mocioniu Adrian Nicolae, Primarul municipiului Slobozia - Valentin Vrabie, Primarul municipiului Medgidia - Georgescu Ion, Primarul orasului Mioveni - Tone Petre, Primarul municipiului Oltenita - Iulian Iacomi, Primarul orasului Lehliu Gara - Barbu Nicolae, Primarul municipiului Giurgiu - Gafitoi Sorin, Primarul municipiului Fetesti - Sava Constantin, Primarul municipiului i Urziceni, - Maita Ion, Primarul orasului Amara - Administrator public, Primaria municipiului Ploiesti - Viceprimar Targoviste - Viceprimar Alexandria - Alti reprezentanti ai Administratiilor locale in curs de confirmare 11.15-11.45 Pauza - Discutii -Networking 12.00-13.15 Panel Solutii - Smart City Specialistii vor prezenta aplicatii si solutii inovatoare Smart City si impactul acestora asupra mediului de business, administratiei, cetatenilor si turistilor, se vor discuta metode de implementare si modele de afaceri.
Altfel, as mai remarca unele surprize, cum ar fi victoria "buturugii mici" Unirea Urziceni la Constanta, dar si infrangerea, in Trivale, a echipei lui Giannini, FC Arges.
Pandurii Targu Jiu - Unirea Urziceni 1-0. "Pandurii" aduna puncte grele chiar de la echipele care sunt angrenate in lupta pentru evitarea retrogradarii.
As putea spune ca a fost o victorie a echipei, adica un efort colectiv, asa cum s-a intamplat si in meciul de la Urziceni.
Despre meciul Steaua - Unirea Urziceni, 3-0, as vrea sa subliniez faptul ca in prima repriza s-a vazut lipsa de concentrare a stelistilor.
In definitiv eu nu vad de ce trebuie sa mute "Baneasa" la Urziceni si "Otopeniul" la Baneasa (doar pentru ca taxele de la Baneasa vor fi mai mari si confortul se plateste), cat timp Baneasa nu ofera inca un confort adecvat preturilor - asta in eventualitatea planului B., in care locatia Baneasa va fi modernizata, nicidecum dezafectata.
CFR Cluj, Unirea Urziceni, "Poli" Timisoara... Teoretic, ar putea fi o insiruire de nume ale unor echipe din campionatul Romaniei.
google-analytics.com