Cautare

1597 de rezultate pentru "accident rutier student" (4.07 secunde)
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Urcand la bordul navei scoala "Mirceaā€¯ seful statului a trecut prin aproape toate compartimentele velierului neuitand sa viziteze si hamacul unde s-a odihnit in perioada cand a participat la marsul de instructie, in calitate de student al Institutului de Marina Constanta.
Student tot la Universitatea Saguna este si consilierul local din Basarabi Ion Vladoi. "Sunt anul IV la Facultatea de Administratie Publica", spune Ion Vladoi.
Viceprimarul Capitalei Razvan Murgeanu a semnat un angajament cu Securitatea pe vremea cand era student in anul I.
Primarul din Baneasa, de exemplu, Gelu Iordache, este student in anul trei la Facultatea de Drept a Universitatii Libere Internationale din Moldova (ULIM), care are o filiala si la Constanta. ... Ca orice student, care mereu este in criza de timp, am si doua restante, de care sper sa scap.
El era student la Facultatea de Matematica a Universitatii Bucuresti, eu, elev la Liceul "Spiru Haret". ... In aceasta calitate intalnirile noastre au fost mai dese, am conlucrat strans, eu fiind secretar al Uniunii Asociatiilor elevilor din Romania, dar si ca student, apoi al Politehnicii bucurestene.
In continuare, sunt foarte mandru de ceea ce am facut ca procuror, de ceea ce am facut ca student. Am fost un student si un elev cu rezultate bune", a spus Victor Ponta.
Studiile primare, gimnaziale si liceale mi le-am facut in orasul natal, pentru ca, din 1989 sa devin student al Facultatii de Litere a Universitatii din Craiova. ... Ca proaspat student, m-am implicat activ in evenimentele din decembrie 1989, devenind foarte curand unul dintre liderii studentilor craioveni.
Afirmatia sa este sustinuta si de alt student.
Afirmatia sa este sustinuta si de alt student.
Un student craiovean arata de ce este bine ca tinerii de varsta lui sa-si foloseasca inteligenta in scop pozitiv, invatand sa faca bani pe Bursa. ... A venit un prieten la mine - student in acelasi an - sa-mi spuna ca a descoperit o cale de a face bani:
Partea de soft a robotilor a fost creata de 14 echipe alcatuite dintr-un student al Facultatii de Electrotehnica si Electromecanica din Craiova si un student al Institutului Universitar de Tehnologie Cachan.
"Reteaua sociala ma face uneori sa ma simt oarecum legat de telefon (...) de parca as avea alta obligatie in viata", a spus unul dintre studentii participanti la studiu, iar alt student s-a plans ca faptul de a poseda un telefon mobil inseamna ca poate fi contactat oricand.
Cand a intrat la UNATC, el era student in anul I la Hyperion, cu taxa. ... Un interviu excelent, cu amintiri emotionante pornind de la copilarie , continuand cu momentele dificile din viata de student in Bucuresti si apoi traseul sau spre celebritate.
Legea Internshipului, in viziunea Uniunii Studentilor din Romania, ar trebui sa creeze o punte de comunicare intre mediul universitar si institutiile private si sa reglementeze derularea internshipurilor de o maniera care sa se vadeasca avantajoasa atat pentru student, cat si pentru angajator sau institutiile de invatamant superior.
Michele Chu, student la Pratt Institute din New York, a conceput ceea ce el a numit Girlplay din latex, care se poate pulveriza atat pe sexul femeilor, cat si pe cel al barbatilor.
E ceea ce mi-am dorit, din anul 2 de facultate am inceput sa merg prin spital, sa petrec timp pe sectia de neurochirurgie, sa asist la operatii, chiar daca eram doar student si nu faceam mare lucru.
Pentru un student in abia primul an de canto, a fost confirmarea faptului ca in sfarsit ma aflam pe drumul cel bun, asta dupa ce vreme de aproape sase ani studiasem medicina veterinara la Facultatea din Cluj.
google-analytics.com