Cautare

62533 de rezultate pentru "accident rutier la trecerea de pietoni din baia mare" (8.89 secunde)
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Soferul din Targoviste care a ucis fata de 13 ani conducea cu 125 Km/H in momentul impactului, spune raportul oficial al politiie. Aceasta a lovit-o pe copila chiar pe trecerea de pietoni.
Constantin Popescum politistul care a lovit cu masina doua minore pe trecerea de pietoni, impact in urma caruia una dintre ele, Raisa, a murit, a fost incadrat in Politia Romana din sursa externa, adica de pe strada, fara nicio pregatire prealabila, pe 16 ianuarie 2017.
Doua fete de 15 si 16 ani au fost lovite de un sofer pe trecerea de pietoni, pe o strada din Galati.
O fata de 11 ani din Vaslui a ajuns la spital, dupa ce a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina de politie.
Unul dintre cei sase copii accidentati pe trecerea de pietoni, de un sofer baut si fara permis, a murit in urma cu scurt timp la spitalul din Timisoara.
Trei fetite de clasa a VII-a au fost spulberate miercuri pe trecerea de pietoni de soferul unui Logan, in Buzau. ... Copilele au fost duse de urgenta la spital unde primesc ingrijiri medicale.
Politistul care a accidentat cu masina doua minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, in Bucuresti, nu era in misiune in timpul incidentului si nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, a transmis purtatorul de cuvant al Parchetului, Radu Calin.
Un adolescent a fost lovit pe trecerea de pietoni de o masina a politiei, in Bacau. Tanarul de 16 ani a fost ranit usor si a ajuns la spital.
A fost protest in Capitala dupa ce un tanar de 19 ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni.
Carambol cu 3 masini, in fata INML Bucuresti! Doua eleve au fost lovite pe trecerea de pietoni
Dan Barna, vicepresedintele USR, are nevoie de trei saptamani de repaos dupa ce a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni, cand mergea cu trotineta.
ORA DE VARA: Cand se schimba ora in Romania in anul 2017 Specialistii spun ca avem nevoie de o saptamana pentru ca organismul nostru sa se adapteaze la trecerea la ORA DE VARA.
Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov. Premizele sugereaza insa ca nu va fi cazul unei despagubiri-record de sute de mii sau chiar un milion de euro, asa cum au mai existat in Romania.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
google-analytics.com