Cautare

1593 de rezultate pentru "accident rutier in 17 01 201 drajna slobozia" (3.80 secunde)
Consiliul Concurentei solicita societatii comerciale Amonil Slobozia sa depuna o plangere pentru incalcarea Legii concurentei de catre Romgaz, care a livrat catre Azomures gaz metan la pret preferential, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Titlurile Electroputere Craiova s-au stabilizat la 1,4 lei, în timp ce cele ale Automobile Craiova s-au depreciat cu 11,3%, pe fondul amânarii ofertei de preluare a pachetului majoritar de actiuni de catre FORD.Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost într-o usoara crestere fata de perioada precedenta, atingând 394,9 milioane de lei.
"Investigatia a fost deschisa ca urmare a plangerii depuse de Amonil Slobozia cu privire la posibilitatea existentei unei practici anticoncurentiale in relatiile privind vanzarea-cumpararea de gaze dintre Romgaz si Azomures", potrivit Consiliului Concurentei.
Catedrala Episcopala din Slobozia (Autoare: IRINA STOICA) Aflata in Parcul Tineretului din Slobozia, Catedrala Episcopala a Sloboziei si Calarasilor are hramul Inaltarea Domnului si este cea mai mare constructie religioasa inceputa si terminata dupa caderea comunismului, iar dupa unii a treia ca marime din tara ridicata in perioada respectiva.
Biserica de lemn din Poiana, Ialomita Pisania pusa deasupra intrarii in biserica cu ocazia transferarii ei in Slobozia ne ofera informatii despre trecutul ei:
La Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, a avut loc sambata, 14 aprilie 2018, deschiderea Salonului de primavara. ... "Am participat cu doua lucrari in acril - un peisaj de iarna (padure) si un peisaj dunarean cu barci specific zonei calarasene.
Studiile de specialitate l-au facut pe Victor Grigore sa inteleaga ceea ce se intampla cu figura umana in momentul cand aceasta este trecuta prin mijloace plastice diferite de abordare, atat tehnic, cat si din punct de vedere al genului artistic implicat in reprezentare.
Concordia Chiajna s-a impus impus la limita, scor 1-0 (0-0), impotriva celor de la Unirea Slobozia, miercuri, acasa, intr-o partida din etapa a 3-a a play-off-ului din Liga 2.
Ovidiu Burca Unirea Slobozia: Contra - Ibrian, I.Dinu, Perju, C. Toma - Coada, Cruceru - Botogan, Ekollo, Silaghi - Afalna Rezerve:
Este ancheta la Slobozia dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu o bataie in care oamenii se loveau cu pumnii si cu picioarele in plina strada.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat recent ca anul viitor va fi dat in folosinta un nou sector pe Autostrada Soarelui, iar Guvernul se va concentra pe lucrarile la Coridorul IV rutier.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... - pentru o perioada de 60 de zile, daca titularul permisului de conducere cumuleaza din nou cel putin 15 puncte de penalizare in urmatoarele 12 luni de la data expirarii ultimei suspendari a exercitarii dreptului de a conduce.
Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
Astazi, in timp ce se intoarcea catre Capitala, Giulia a trecut prin cele mai cumplite clipe din viata ei. In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier. Motociclistul a fost gasit mort in mijlocul soselei de un sofer care a anuntat imediat Politia Rutiera.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. Parlamentarul a lovit cu masina o femeie de 81 de ani in timp ce mergea cu spatele. ... Accidentul a avut loc in fata primariei din Orastie.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Dupa cantareata Corina Bud, a carei masina a luat foc vineri in parcarea subterana a blocului in care locuieste, o alta vedeta are probleme cu masina. Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro.
google-analytics.com