Cautare

4425 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 cumpana cu un audi" (3.15 secunde)
Enryko sta la volanul unui Audi A8, Para conduce un A6. ... Numele lui Enryko-Cezar Constantinescu si al lui Dumitru Para au tinut prima pagina a ziarelor în ultima saptamâna, dupa ce interlopii craiovenii s-au taiat cu sabiile în centrul orasului.
Enryko sta la volanul unui Audi A8, Para conduce un A6. ... Numele lui Enryko-Cezar Constantinescu si al lui Dumitru Para au tinut prima pagina a ziarelor în ultima saptamâna, dupa ce interlopii craiovenii s-au taiat cu sabiile în centrul orasului.
Unul dintre ei era de mai multa vreme in vizorul politistilor doljeni de la Investigarea Fraudelor, ca suspect de contrabanda cu tigari. Politistii de frontiera le-au confiscat celor doi nu doar tigarile netimbrate, ci si autoturismele Audi Q7 cu care acestea erau transportate.
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza, pe bulevardul Dacia din Craiova, de un sofer care conducea cu viteza un Audi A8 si a "agatat"
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Ionut de 29 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Seat Leon pe sos. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Matei Voievod, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A4 condus pe sos.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza: ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare; ... 195/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cu exceptia situatiilor cand face dovada ca indeplineste conditiile prevazute de art.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Pentru ca, din nestiinta sau din interes meschin, acesta a reusit performanta, care ar trebui notata in Guiness Book, de a da nu mai putin de 15 titluri de proprietate pentru un singur teren!
In cursul zilei de ieri, la Consiliul Judetean Constanta, a avut loc ceremonia de semnare a protocolului de infratire intre comuna Cumpana si zona rurala Dobrichha, din cadrul regiunii bulgare Dobrich.
Consiliul Local al comunei Cumpana a organizat ieri, 2 august a.c., semnarea acordului de infratire cu localitatea Akcay din Turcia.
Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta mai deschide o casierie in Cumpana, pentru a veni in sprijinul abonatilor din comuna.
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
un mort si 3 raniti. ... Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
google-analytics.com