Cautare

4425 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 cumpana cu un audi" (2.87 secunde)
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) se "lauda" ca in primele opt luni din acest an numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 12%, iar al persoanelor decedate, cu 17,59%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma actiunilor preventive efectuate de politisti.
Pe scurt, este vorba de o retea integrata de transport intre statele membre care sa ajute la o circulatie mai buna a bunurilor si persoanelor:"In cadrul spatiului comunitar, infrastructura de transport este fundamentala pentru mobilitatea persoanelor si a bunurilor, deci pentru piata interna, cat si pentru asigurarea coeziunii teritoriale a Uniunii Europene." Atingerea acestui obiectiv major pentru Uniunea Europeana este important atat pentru tarile membre si pentru cetatenii acestora, cat si pentru comunitatea europeana, deoarece va duce atat la intercoectarea mai buna a pietei economice, dar va aduce in acelasi timp un plus pentru fiecare cetatean in parte, prin crearea de locuri de munca si prin cresterea nivelului de trai:
) protesteaza cu privire la aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul in curs, solicitand suplimentarea sumelor alocate judetului Constanta.
Dupa cateva minute de stupoare, prefectul Danut Culetu a abordat acelasi rol impaciuitor pe care il afiseaza intotdeauna, atragandu-i atentia vicepresedintelui pesedist al CJC ca are "o stare de spirit total nepotrivita cu momentul ales" si sa-si rezolve "frustrarile personale" in alt mod.
Perfect constient de faptul ca un astfel de Comandament, cu atributii identice, functioneaza deja de aproape doua luni la nivelul Prefecturii, Constantinescu a recunoscut ca rolul organismului creat de CJC e pur decorativ: "N-o sa tinem nici un Comandament, sunt altii in judet care sa omoare gainile".
Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a fost desemnat sambata "Cetatean de Onoare" al comunei Cumpana, in cadrul unei festivitati in care i-a fost inmanata si "Cheia comunei".
Proiectul "Prezentarea judetului Constanta in landul Renania de Nord - Westfalia" va cuprinde un seminar pe probleme economice si bursa de contacte intre firmele romanesti si germane; prezentarea multimedia cu oferta turistica in limba germana; ... spectacol artistic sustinut de formatia "Romancuta" a copiilor din comuna Cumpana.
Proiectul "Prezentarea judetului Constanta in landul Renania de Nord - Westfalia" va cuprinde un seminar pe probleme economice si bursa de contacte intre firmele romanesti si germane; prezentarea multimedia cu oferta turistica in limba germana; ... spectacol artistic sustinut de formatia "Romancuta" a copiilor din comuna Cumpana.
In locul sau, oarecum surprinzator, s-a inscris in cursa Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana, care va candida la Congresul extraordinar al PSD de duminica pentru un post de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele.
Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
Astfel, partidele politice vor sti cu siguranta care sunt localitatile sau zonele care formeaza un colegiu sau altul si vor bate in cuie candidatii.
Asadar, daca la PNL se stie deja ca pentru Senat au optat Puiu Hasotti (actualmente senator), Ovidiu Cupsa (directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile), Max Badin (om de afaceri) si Constantin Matei (directorul general al Administratiei Porturilor Maritime), de la PD-L oficial nu se stie nici un nume.
"Azi suntem in fata unui moment de cumpana pentru Romania. ... Un moment de cumpana, un moment de restriste, iar problema atragerii fondurilor europene devine azi pentru Romania un obiectiv strategic de grad zero", a declarat Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat, duminica, la Tebea, ca "in politica si in democratie sunt multe lucruri negociabile, dar un singur lucru nu este negociabil - Constitutia tarii". ... "In viata oricarei natiuni apar momente de cumpana. Natiunea romana a avut prea multe momente de cumpana.
Octavian ANDRONIC) Stimate domnule ambasador, Mesajul dv, transmis noua in urma cu cateva zile, in care ne indemnati, parinteste, sa mergem la vot ne-a impresionat profund.
Timp de doua zile, in perioada 5-6 octombrie a.c., la hotelul Ibis din Constanta a avut loc o intrunire si un curs de pregatire pentru reprezentantii comunelor constantene membre ale Asociatiei Comunelor din Romania- Filiala Constanta.
Timp de doua zile, in perioada 5-6 octombrie a.c., la hotelul Ibis din Constanta a avut loc o intrunire si un curs de pregatire pentru reprezentantii comunelor constantene membre ale Asociatiei Comunelor din Romania- Filiala Constanta.
21 membri, construit in anul 1974) s-a scufundat pe o furtuna de gradul 10, cu valuri de circa 14 - 16 metri, in zona portului Durban (Africa de Sud), in punctul de coordonate 31 grade 39 minute Sud/ 29 grade 42 minute Est.
google-analytics.com