Cautare

6522 de rezultate pentru "accident mortal 10 octombrie 2010" (3.34 secunde)
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... · La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
La data de 02 septembrie 2010, in jurul orei 09.30, C. Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Doljul a exportat anul trecut marfuri de 373 de milioane de euro, in crestere cu 17,6% fata de anul 2010, iar acest volum al exporturilor situeaza judetul nostru pe locul 27 pe tara, informeaza Directia Regionala de Statistica Dolj.
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
Unde au ajuns cei 120.000 de euro pe care fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, i-a oferit conducerii centrale a PNA, conform autodenuntului formulat in scris in data de 17 octombrie 2003, in fata procurorului anchetator si a avocatului sau, prin intermediul sefului de banda de hoti de masini Tiberiu Blaga si a fiului generalului de politie Mateescu?
Dupa ce a suferit un accident, s-a intors in Marea Britanie si a studiat fotografia.
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Astfel, in loc de a primi majorari in aprilie si octombrie, unii bugetari vor beneficia de cresteri salariale chiar de la 1 ianuarie. ... Astfel, salariile profesorilor vor fi majorate cu 5% incepind cu luna ianuarie, cu 2% din luna aprilie si 15% din octombrie.
In perioada ianuarie - octombrie a anului trecut au intrat in circulatie 100.098 automobile rulate si 259.154 masini noi, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Firmele au renuntat cel mai repede la depozitele bancare în luna octombrie, dar si populatia si-a retras din bani.
Din 15 octombrie incepe o noua editie OGRADA: ... Te asteptam in Carturesti Verona intre 15 si 18 octombrie sa te bucuri de toamna si sa-ti faci plinul de carti pentru finalul de an.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, organizeaza cea de-a treia editie a Targului Bucurestilor, in perioada 10 -14 octombrie 2018, in Parcul Izvor.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. ... Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a conducatorului auto M.
google-analytics.com