Cautare

1030 de rezultate pentru "accident lascar catargiu" (3.21 secunde)
Lascar Catargiu. ... Din accident a rezultat ranirea grava a motociclistului T. BOGDAN, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Lascar Catargiu, presedintele Consiliului de Ministrii si Ministru la departamentul dinauntru, P.P. Carp, la departamentul industriei, agriculturei si domeniilor, Al.
Aproape de miezul noptii, vazand aceasta situatie, Lascar Rosetti incuie sala si ameninta ca nimeni nu va pleca de acolo pana nu vor ajunge la o intelegere. ... Catargiu si colonelul Mavrichi pleaca la Constantinopol.
Siretului, limita de sud a Cimitirului Lascar Catargiu, limita de sud a perimetrului construit dintre str. Olanesti si str. Raului, str.
Printre acestea se numara reabilitarea liniei de tramvai, a bulevardului "Nicolae Titulescu" si a strazii Potelu, precum si modernizarea canalizarii in cartierele Romanesti, Bariera Valcii si Lascar Catargiu.
Lascar Catargiu, bd. Aviatorilor (sos. Kiseleff), bd. Constantin Prezan, sos. Kiseleff, sos. Bucuresti- Ploiesti, DN 1, Complex Comercial Baneasa, - 782 Complex Comercial Baneasa - Aeroportul Henri Coanda:
Lascar Catargiu; str. Buzesti - str. Berzei - Splaiul Independentei. Aceste restrictii si rute ocolitoare sunt valabile pe 14, 21, 28 iulie si 4 august.
Visarion 8, parte a Ansamblului de Monumente Lascar Catargiu, din care a ramas azi doar fatada, acoperisul a fost demolat, iar zidurile au fost dezmembrate, caramizile fiind furate bucata cu bucata!
Lipscani, Piata Universitatii (Dunarea), Piata Universitatii (Teatrul National), Lascar Catargiu (Magazin Orange), Piata Victoriei (Guvern), Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), Parcul Herastrau (intrarea Arcul de Triumf).
Lascar Catargiu, Regina Elisabeta, Piata Victoriei, Bd. Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piata Arc Triumf, Piata Charles de Gaulle, Piata Presei Libere, Soseaua Bucuresti-Ploiesti (Intrare Bucuresti DN1), Fantana Miorita, Piata George Enescu, Centrul Istoric, Piata Romana - Monument Lupoaica, Piata Constitutiei, Bd.
Lascar Catargiu si Calea Victoriei; Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str.
Regele hotaraste, impreuna cu primul-ministru de atunci (Lascar Catargiu) si cu aprobarea marilor istorici, sa topeasca placile si sa le transforme in aur comercial.
Lascar Catargiu. Recomandam conducatorilor auto sa evite, pe cat posibil, deplasarile in zonele sus-mentionate, sa respecte semnalele politistilor rutieri si sa circule cu atentie.
Lascar Catargiu cu str. C-tin Daniel, sector 1, pe P. Niculae de 52 de ani, din judetul Teleorman, care avea asupra sa un cutit cu lama de aprox.
Lascar Catargiu - Piata Victoriei; - Calea Serban Voda - bd. Dimitrie Cantemir - bd. Marasesti - Pasaj Marasesti - bd.
Lascar Catargiu si Calea Victoriei; - Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str.
Lascar Catargiu si Calea Victoriei; - Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str.
google-analytics.com