Cautare

18988 de rezultate pentru "accident baia mare masina mare" (4.55 secunde)
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
O mare parte din aceasta zestre este uitata. ... In anii 90 am avut un accident de masina. Mergeam spre mare si intr-una dintre curbe ma pune cineva, nu spun cine, sa depasesc un TIR.
Impactul a fost atat de violent, incat masina a fost aruncata ca la biliard, ajungand din nou pe sensul de deplasare si oprindu-se in santul de pe partea dreapta a drumului.
Impactul a fost atat de violent, incat masina a fost aruncata ca la biliard, ajungand din nou pe sensul de deplasare si oprindu-se in santul de pe partea dreapta a drumului.
Cauciurile de iarna nu iti salveaza viata Toate discutiile din jurul deciziei guvernului de a impune cauciucurile de iarna la autovehicule le-au creat multora impresia ca daca ai astfel de gume pe masina poti sa mergi cu aceeasi viteza sau siguranta ca vara.
La doar o zi dupa ce o tanara si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu masina in Dambovita, o noua tragedie a avut loc sambata, in Bucuresti.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Potrivit actului normativ, companiile de profil emit asiguratilor lor CASCO, la cerere, incepand cu 1 ianuarie 2009, documentele pentru repararea vehiculelor, inclusiv in cazul in care se constata dauna totala si masina nu mai poate fi reparata.
Iar daca Destinul face uneori ca vorbele noastre sa le repete pe ale altora (chiar daca NUMAI NOI suntem indragostiti, NUMAI NOI cu adevarat!) - este un simplu accident.
Tragedie in regatul Swaziland, din Africa, acolo unde 38 de fete care se indreptau spre evenimentul anual intitulat Umhlanga, ce dureaza opt zile, ca sa danseze topless in onoarea regelui din Swaziland, si-au pierdut vietile intr-un accident de circulatie.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR.
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. ... A accelarat, a incercat sa evite masina din fata si a sarit peste parapet.
google-analytics.com