Cautare

15081 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.37 secunde)
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: 2 Aprilie - Ziua Internationala de Constientizare a Autismului.
Usturoiul este un condiment traditional romanesc mereu la indemana, il stim dintotdeauna si il folosim pentru gustul bun pe care il poate da anumitor mancaruri.Uneori ne ferim de el inainte de intalnirile la care vrem sa lasam o impresie buna, din pricina mirosului neplacut al respiratiei ce dainuie cateva ore dupa ce il consumam.
Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
Abia in ultimii ani am inceput sa intelegem mai bine cum functioneaza cancerul, insa nici acum nu ne aflam suficient de aproape de un remediu pentru el.
Cancerul pancreatic deseori trece neobservat pana cand devine avansat si greu de tratat. ... Initial, cancerul pancreatic are tendinta de a fi silentios si fara durere. Pana la momentul in care este suficient de mare pentru a determina simptome, cancerul a crescut deja in afara pancreasului.
Craciunul a fost luat ostatic de materialism / A devenit o sarbatoare unde protagonistii suntem noi, nu pruncul Isus (Autoare:
ORA DE VARA: Cand se schimba ora in Romania in anul 2017 Specialistii spun ca avem nevoie de o saptamana pentru ca organismul nostru sa se adapteaze la trecerea la ORA DE VARA.
Toti ne amintim de problemele legate de ten ce ne-au determinat sa ne ascundem, sa ne retragem, renuntand la momentele cand ne-am fi dorit mai degraba sa ne aflam in centrul atentiei, nu in spatele cortinei.
Miscarea de rezistenta: ... Cred ca persoana care sufera de cancer este intr-o asteptare continua intr-un anumit sens.
Deloc de neglijat, aceasta iti poate pune viata in pericol, asa ca e bine sa te ingrijesti din timp de starea ta de sanatate.
Daca doriti sa pierdeti din greutate, puteti alege fie sa incepeti cu Setul de produse Gianluca Mech, fie sa solicitati consultanta pentru dieta. ... Solicitati o intalnire cu un consultant in dieta Contactati un expert italian pentru a-i cere parerea inainte de a incepe dieta ideala.
Corpul este adevarul tau de baza, asa ca nu te impotrivi niciodata lui. Ori de cate ori te impotrivesti corpului fizic, te impotrivesti Existentei. Ori de cate ori actionezi fara respect fata de corpul fizic, pierzi contactul cu realitatea, caci acest contact se realizeaza prin corpul tau.
Erika Chivu) Cand vine vorba de sanatatea mintala, linia dintre normal si anormal e foarte subtire. Iata cum iti dai seama daca cineva sufera de o boala psihica. Bolile psihice, greu de depistat Cand cineva aude voci care nu exista, e clar ca acea persoana are o problema psihica.
Steluta Indrei) Accidentul vascular cerebral reprezinta a doua cauza de mortalitate si invaliditate.
Motivul pentru care boala Alzheimer face ravagii printre femei De ce este boala Alzheimer mai grava la femei? Avem neaparat nevoie de medicamente noi si eficiente pentru prevenirea si tratarea bolii Alzheimer. Cu toate acestea, se pare ca cercetarile de pana acum nu s-au indreptat in directia buna.
Matei Ionut Gabriel) Descriere hernie inghinala Hernia inghinala are ca si cauza principala scaderea rezistentei musculaturii peretelui abdominal in zona inghinala, urmata de aparitia unei umflaturi in aceasta zona.
Blefarita este o problema cu care se confrunta un numar mare de oameni, dar numai o mica parte o trateaza. Este vorba de o infectie a marginii ciliare a pleoapei (loc de tranzitie cutaneo-mucoasa). Afectiunea are o evolutie cronica si este marcata de recidiva.
Celine Dion sufera de degenerescenta musculara, o afectiuna rara ereditara. Celine Dion a ajuns sa cantareasca doar 40 de kilograme.
De mai bine de trei saptamani, legea bugetului sta sa iasa la lumina, dar facerea este mult prea grea pentru ca moasele parlamentare s-au incurcat in cordonul absentelor. ... Astfel, s-a ajuns brusc in situatia in care mai mult de trei sferturi din Parlament s-a imbolnavit.
Cosmin Natanticu, fostul concurent de la Asia Express si Dancing on ice sufera de algofobie. Aglofobia este frica excesiva si irationala a oricarui tip de experienta legata de durere.
google-analytics.com