Recent, a avut loc evenimentul PharmaCore Acne Control la Lugo Restaurant & Lounge.
Toti ne amintim de problemele legate de ten ce ne-au determinat sa ne ascundem, sa ne retragem, renuntand la momentele cand ne-am fi dorit mai degraba sa ne aflam in centrul atentiei, nu in spatele cortinei.
Amintirile dramelor traite in adolescenta legate de aparitia cosurilor inainte de bal, de aniversari sau de ceremonia de absolvire cand am fi facut orice pentru un ten perfect, ne dau fiori si astazi. Daca la acestea, adaugam si problemele legate de increderea in sine cu care a trebuit sa ne luptam pana tarziu, daunele nu sunt deloc de neglijat.
Acneea este o problema severa cu care se confrunta in egala masura barbatii si femeile, atat in adolescenta, cat si la maturitate, tocmai din cauza unor factori dificil de controlat precum stressul, dereglarile hormonale sau acumularea celulelor moarte ce obtureaza porii impreuna cu o ingrijire neadecvata a pielii.
85% din adolescenti sufera de acnee, 18% dintre ei ramanand cu semne si cicatrici dupa aceasta etapa, in timp ce tot mai multi adulti incep sa se confrunte si ei cu aceasta problema care devine chiar mai delicata dupa o anumita varsta. 
Expertul in acnee - gama completa PharmaCore Acne Control  reduce leziunile si previne cicatricile cauzate de aceasta, pentru ca nici un tanar sau adult sa nu mai stea in intuneric, departe de oamenii, locurile sau momentele pe care doreste sa le traiasca. Viata nu mai sta pe loc cand poti preveni, trata si imbunatati considerabil aspectul fetei.
In functie de gradul de severitate al problemelor intampinate, gama PharmaCore Acne Control cuprinde produse ce trateaza personalizat fiecare stadiu al acneei si zona de pe fata sau corp. Gelul de curatare si tratamentul oral sub forma de plicuri sunt indicate atat barbatilor cat si femeilor - adoloscenti si maturi, fie ca sufera de o forma usoara sau moderata de acnee. Ajutand la eliminarea excesului de sebum, gelul de curatare contine patente precum Biopep 15/oligopeptide 10%, Rtf1 /colostru alaturi de extracte de Boswellia, orez si miere si este destinat tenului sensibil cu tendinta de ingrasare sau tenului acneic/cu predispozitie la acnee. Barbatii il pot folosi si in locul gelului de ras.
Pentru hidratarea zonei afectate, tinerii au la dispozitie gelul, in timp ce adolecentele, femeile tinere sau mature cu ten uscat pot folosi crema de fata de doua ori pe zi. Formula bazata pe Chelisin si Iris Florentina reduce leziunile cauzate de acnee, in special la femeia adulta si fumatori, dar si la adolescente. Gelul tratament cu acid salicilic, colostru si oligopeptide, prin formula speciala cu Biopep 15® reduce activitatea microorganismelor implicate in acnee, stimuland astfel regenerarea celulara, cu efect de tip peeling.
Chiar daca ne confruntam cu acnee, nu trebuie sa uitam de  hidratare, esentiala in cazul unui ten care este agresat de astfel de probleme. Masca din gama completa ce lupta impotriva acneei -  PharmaCore Acne Control folosita de doua ori pe saptamana va sustine aspectul neted si catifelat, oferindu-i fetei luminozitate.
Daca ne confruntam cu eruptii severe pe zone mai intinse pe piept sau spate, cel mai simplu de folosit este spray-ul de corp, acesta fiind solutia ideala pentru zonele greu accesibile.
Orice problema intampinam in lupta impotriva acneei si indiferent de tipul de ten, produsele PharmaCore Acne Control ofera solutii complete si dedicate pentru reducerea sebum-ului si calmarea inflamatiilor, pentru hidratarea corespunzatoare sau eliminarea punctelor negre. Utilizand produsele adecvate, roseata este diminuata considerabil, iar leziunile atenuate.
Cu  PharmaCore Acne Control preiei controlul asupra tenului tau si uiti rapid de bataile de cap provocate de acnee. Lasa in urma intunericul, teama si neincrederea, nimic nu te va mai opri sa te rasfeti in lumina sezonul acesta. Bucura-te de un nou inceput in care iti place ce vezi in oglinda dimineata, inceput unde este loc doar pentru visuri implinite si viata in sine.
Despre Pharmacore:
Pharmacore - marca inregistrata Core Invest Health, EU nr. 15702161
Produse notificat CPNP in conformitate cu Directiva Europeana (EC) nr 1223/2009
Gama Pharmacore® Acne Control este dezvoltata de Core Invest Health in colaborare cu Difa Cooper Italia.

Preturi produse:
Gel de curatare: 105 lei 84 lei (20% reducere)
Crema tratament: 139 lei (pachet + gel de curatare CADOU)
Gel tratament: 149 lei (pachet+ gel de curatare CADOU)
Spray de corp 159 lei 111,3 lei (30% reducere)
Masca hidratanta: 121 lei (pachet +gel de curatare CADOU)
Tratament oral: 175 lei 122,5 lei (30%reducere) - disponibil incepand cu luna mai
Mai multe informatii despre acnee si despre gama Pharmacore Acne Control gasiti pe www.acnecontrol.ro