Cautare

2849 de rezultate pentru "soare vasile" (2.97 secunde)
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul. ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu:
Scriitorul Vasile Andru s-a stins din viata vineri, la varsta de 74 de ani. ... Doliu in literatura romaneasca Cunoscutul scriitor Vasile Andru a incetat din viata in cursul zilei de vineri, 21 octombrie, la varsta de 74 de ani.
Aceasta dezvoltare a patrimoniului se datora unui grup de intelectuali entuziasti printre care Nita Angelescu - primul director al muzeului, Vasile Culica, Iatan Constantin, Gheorghe Florea, Florian Chirulescu s.a. ... II - IV) " Ostrov, Vicina " Pacuiul lui Soare (sec.
Petarda Vasile a publicat un text exceptional si 9 fotografii pe Facebook, un veritabil reportaj despre reabilitarea Parcului Dumbrava din Calarasi.
Silviu Ioan Soare este si licentiat al Facultatii de Chimie Organica din Bucuresti. ... Tehnicile pe care le practica sunt cele cunoscute, insa el incearca sa obtina efecte in acest sens", a spus Ana Amelia Dinca - curatorul expozitiei lui Silviu Ioan Soare.
Imi pare ca nu-i fata mai frumoasa / Decit a mea, nici om mai drept sub soare, / Ma laud singur, de ceilalti nu-mi pasa, / Zicind ca n-am pe lume-asemanare. ... Nu-s ochii Doamnei mele rupti din soare / Nici rosul de pe buze nu-i margean;
Desi asteptat, Gigi Becali a fost marele absent al sarbatorii, care si-a lasat, astfel, fratii aromani cu ochii in soare. ... Maestru de ceremonii al manifestarilor de sambata, dedicate Zilei Europei, a fost chiar primarul localitatii Cogealac, Ion Soare.
http://youtu.be/5OJj9L8lt8I Laurentiu Duta, unul dintre cei mai apreciati artisti romani, lanseaza single-ul "Raza de soare" feat Kaira - o tanara si talentata solista.
Radu Mazare, costumat in Regele-Soare, la prima parada din acest an Primarul Constantei Radu Mazare a participat, sambata seara, la prima parada a carelor alegorice din sezonul estival 2013, apartinand cluburilor din Mamaia.
Invata de la toate Invata de la toate, sa ai statornic drum Invata de la flacari, ca toate-s numai scrum Invata de la umbra, sa taci si sa veghezi Invata de la stanca, cum neclintit sa crezi Invata de la soare, cum neclintit s-apui Invata de la piatra, cum trebuie sa spui, Invata de la vantul ce-adie prin poteci Cum trebuie prin lume de linistit sa treci.
Cosmin Soare a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... In aceasta perioada, intre 27 noiembrie - 27 decembrie il gasiti pe Cosmin Soare la targul traditional organizat la Universitate.
Lumea in costume de baie colorate paseste pe un adevarat catwalk pe plaja Vara la soare, fetitele sunt goale - este refrenul unei melodii estivale pe care o fredonam non stop.
In partea de nord-est a insulei Pacuiul lui Soare, ce despica apele Dunarii din dreptul comunei Ostrov pana in fata dealului Dervent, se gasesc ruinele unei cetati (Vicina).
Vremea pe regiuni Vreme fara soare si astazi in regiunile de dincolo de munti. ... In sud, ploua pe arii extinse, dar in timp ce in Oltenia cerul este noros toata ziua, in Muntenia sunt si sanse de soare.
Crema trebuie reaplicata dupa fiecare ora petrecuta la soare si de fiecare data cand iesi din apa. ... Pentru protectie sporita a buzelor, nu uita sa aplici un balsam special creat pentru expunerea la soare, cu rol protector.
Loredana Groza SE TEME DE SOARE! ... Totusi, Lori se fereste de soare cat poate de mult "Nu mai fac plaja de foarte multi ani, nici nu mai stiu cat a trecut de atunci", a dezvaluit Loredana potrivit ziarulring.ro.
Nu uitati nici orele permise pentru o expunere la soare fara riscuri. Dupa plaja, folositi o lotiune speciala pentru hranirea pielii dupa expunerea la soare. ... cat stati la soare, nu va parfumati.
Dupa o expunere exagerata la soare, e posibil sa dobanditi o arsura superficiala sau mai severa. ... Ulei esential de lavanda In general, arsura solara se manifesta dupa un interval de expunere la soare ce depaseste opt ore.
E HALUCINANT ce i s-a intamplat in timp ce se relaxa pe un scaun cu burta la soare Era insarcinata in ultima luna si s-a gandit sa mearga la plaja unde avea de gand sa se relaxeze. ... http://turism.bzi.ro/s-a-dus-la-plaja-insarcinata-in-luna-a-noua-e-halucinant-ce-i-s-a-intamplat-in-timp-ce-se-relaxa-pe-un-scaun-cu-burta-la-soare-30830
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Tot la noi, mai gasiti la vanzare si botosi din blana naturala - la 55 RON", ne-a spus Cosmin Manuel Soare.
google-analytics.com