Cautare

17190 de rezultate pentru "satu mare deranjamente romtelecom" (7.71 secunde)
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Tesalonic Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, sfant cunoscut si sub denumirea de "Izvoratorul de Mir", este o biserica ortodoxa din Tesalonic, Grecia. Biserica inchinata sfantului ocrotitor al orasului, dateaza inca din perioada in care Tesalonicul era cel de-al doilea mare oras din Imperiul Bizantin.
Aceste intentii au fost transmise catre RomTelecom, care in prezent analizeaza variantele din raportul de evaluare a operatorului Cosmorom, solutia aleasa urmand sa fie prezentata in urmatoarea perioada.
Noi suntem in grafic, am facut toate pregatirile conform calendarului, am contactat reprezentantii Romtelecom pentru asigurarea celor 491 de linii telefonice, am discutat despre asigurarea pazei in sectiile de votare, am gasit amplasamente pentru aceste sectii, iar cand va fi publicata ordonanta vom reveni cu o adresa prin care le vom comunica faptul ca pregatirile raman in atentia noastra", a spus subprefectul de Dolj.
"Poate reusim sa nu mai ratam ceea ce trebuia facut in domeniul dumneavoastra", a adaugat Basescu, precizand ca se refera la listarea pe bursa a societatii Romtelecom si la accelerarea programelor de e-guvernare.
"Aceasta comisie primeste, prin Hotararea Guvernului, dreptul de a taia si de a spanzura in ceea ce priveste cel mai important fond de active a Romaniei, in care intra toate marile intreprinderi aflate in proprietatea statului, adica Petrom, Romgaz, Romtelecom, distributie de energie electrica, Transelectrica, Transgaz", a adaugat Geoana.
Au fost votate cu unanimitate de voturi proiecte de hotarare precum cel privind aprobarea costului anual pentru un copil institutionalizat, a costului mediu lunar de intretinere pentru persoanele cu handicap din centrele rezidentiale sau a tarifelor de utilizare a zonei drumurilor judetene pe 2009 de catre Romtelecom SA.
Pentru a nu fi pusi in situatia de a ramane fara iluminat public si telefoane am decis ca, o perioada de timp, sa nu mai achit salarii celor 52 de angajati din primarie, pentru ca cei de la Enel si Romtelecom nu ne inteleg situatie.
Nu exista nici un fel de eficienta din partea Agentiei de Mediu, RAJA, Romtelecom DSV sau Electrica. Suntem dispusi sa le platim si cazarea la hotelurile din Bucuresti, dar numai sa vedem ca oamenii vor sa ne ajute si sa se implice", a precizat Gaju.
O agenta de la Postul de Politie Giurgita a tras mai multe focuri de arma pentru a prinde un grup de hoti care incercau sa fure un cablu telefonic suprateran al Romtelecom.
Ministrul de stat Adrian Videanu sustine ca statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la Romtelecom, BCR si CEC.
Reamintim ca ANRC a anuntat recent reducerea tarifelor de interconectare cu RomTelecom in doua etape, la 1 ianuarie 2006 si la 1 ianuarie 2007.
De asemenea, raportul grupului elen OTE, actionarul majoritar al RomTelecom, arata ca, la finele primului semestru din 2005 operatorul roman administra 4,185 milioane de linii, comparativ cu 4,334 milioane in iunie 2004.
Desi au dreptul, proprietarii de monumente istorice nu cer fonduri si asta pentru ca la nivelul judetului Constanta exista aproximativ 700 de monumente istorice, in care sunt incluse si cladiri precum Oficiul Romtelecom, Palatul Arhiepiscopiei Tomisului, Casa cu Lei, Casa Barzanescu, Teatrul Elpis, Colegiul National Pedagogic "Constantin Bratescu", cat si sediile Tribunalului Constanta, al Judecatoriei, al Curtii de Apel si al Cercului Militar.
Romtelecom a pregatit o promotie pentru ADSL Express si ClickNet Express care se va desfasura pana la sfarsitul lunii iunie, adresandu-se tuturor celor interesati sa se conecteze la internet folosind tehnologia ADSL.
Grosul pietei e format din operatorii de telefonie mobila, 42% revenind Romtelecom si 4.9% furnizorilor alternativi. La 31 decembrie 2005, numarul total de abonati la telefonia fixa depasea 4,3 milioane.
La acestia se adauga cei aproape patru milioane de abonati ai RomTelecom, fara a lua in calcul utilizatorii de servicii de telefonie fixa furnizate de operatorii CATV.
SNP Petrom, Mittal Steel Galati (SIDEX), Rompetrol Rafinare (Petromidia), Metro Cash & Carry, Automobile Dacia, Petrotel Lukoil, RomTelecom, Orange, Lukoil Romania SRL si Vodafone.
Romtelecom va organiza un seminar cu tema "Preia controlul - Solutii pentru succesul afacerii tale", in care vor fi prezentate servicii de date si acces la internet.
Intr-adevar, pe primele zece locuri apar companii petroliere, de utilitati si multinationale ca Petrom Bucuresti, Rompetrol Rafinare Constanta, Metro Cash&Carry, Lukoil, RomTelecom, Electrica si Orange.
Acest lucru "va fi realizabil intr-un an si jumatate, tinand cont de relatiile bune dintre compania RomTelecom si grecii de la OTE si de faptul ca cei de la RCS-RDS au achizitonat recent o licenta 3G", ne-a declarat Iulian Costea, marketing manager al companiei Alcatel-Romania.
google-analytics.com