Cautare

15 de rezultate pentru "s7" (5.92 secunde)
Un astfel de caz e cel al familiei Patoi Costel, care locuieste de cateva luni la blocul S7, apartamentul 13.
Ocupanta locului cinci vine din Statele Unite si se numeste Saleen S7. Motorul de 750 de cai putere ii asigura bolidului o prestanta aparte, facandu-i pe specialisti sa creada ca masina isi merita pretul de 637.723 de dolari.
P538 Barchetta, o masina inspirata de proiectul P538S din 1966 al lui Giotto Bizzarini, va fi prezentata luna viitoare publicului larg.
Reprezentantii firmei Petrom S. A. , membra a grupului OMV Group E & P Romania - zona de productie nr.
AMD si-a prezentat recent planurile sale pentru viitor in ceea ce priveste platformele mobile. Mai exact, ne-a livrat cateva date tehnice despre viitoarele notebook-uri bazate pe procesoare AMD.
Samsung nu prea este un nume important în industria camerelor digitale, axându-se mai mult pe modele compacte la preturi accesibile.
HDC-SD9, HDC-HS9, SDR-SW20, SDR-S7, SDR-H280, SDR-H60, SDR-H40, VDR-D50, NV-GS330, NV-GS90. ... Prin modelele SDR-SW20 si SDR-S7, Panasonic a încercat sa raspunda tendintei actuale a consumatorilor de a utiliza camera video în viata de zi cu zi si nu numai la evenimente speciale.
I like IT: Orange a lansat un serviciu nou, valabil si pentru clientii celorlalti operatori.
It.bzi.ro: Vrei sa-ti cumperi o tableta? Iata unul dintre cele mai ieftine modele romanesti Tabletele incep din ce in ce mai mult sa inlocuiasca utilitatea unui laptop, iar preturile sunt foarte accesibile, mai ales cele ale dispozitivelor romanesti scrie economica.net • 199 de lei Oferta Carrefour:
In magazinele Carrefour oferta la tablete este foarte variata. Preturile variaza in functie de tableta pe care dorim sa o achizitionam.
Jurnalul National: Cum stii daca ai telefonul ASCULTAT? SnoopSnitch, solutia cea mai simpla! Security Research Labs, o companie germana producatoare de software, a dezvoltat SnoopSnich - o aplicatie capabila sa alerteze utilizatorul unui smartphone atunci cand sesizeaza ca se incearca interceptarea comunicatiilor telefonului.
It.bzi.ro: Aplicatia care promite ca te avertizeaza cand cineva iti asculta telefonul Security Research Labs a lansat aplicatia SnoopSnitch, despre care sustine ca poate avertiza utilizatorii de smartphone-uri cu Android cand le este ascultat telefonul.
Samsung este in continuare lider pe piata smartphone-urilor /by Raluca Vaceff In ultimul trimetru Samsung a dominat in continuare piata smartphone-urilor cu un total de 80 de milioane de unitati vandute. Succesul pe care l-a avut Samsung Galaxy S7 a adus companiei o crestere masiva impreuna cu Samsung VR.
Anda Adam da play verii cu un look exotic, senzual si ritmurile single-ului Rendez Vous, o noua piesa cu versuri in limba engleza.
Atunci cand s-au decis sa infiinteze trupa DESANT, timisorenii Alex Anka - voce, Tiberiu Saulescu - chitara, Alin Achim - bass, Vlad Toma - clape si Mihai Dobrescu - tobe isi doreau doar sa cante asa cum le cere inima.
google-analytics.com