Cautare

2027 de rezultate pentru "romtelecom dolce mangalia telefon" (5.10 secunde)
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
- Nu suna si nu raspunde la telefon cat timp acesta se afla la incarcat. ... Un telefon Motorola Droid 2 a explodat la urechea unui american Un barbat din Texas sustine ca un telefon Motorola Droid 2 a explodat in timp ce vorbea la acesta.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. ... Daca totusi e nevoie de telefon 1. ... Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple:
In plus, nici nu s-ar putea spune ca Mihailovici ar fi total detasat de treburile dobrogene, din moment ce are un apartament in Mangalia si nu e bine sa te pui rau cu oamenii locului.
Primaria Municipiului Mangalia, in colaborare cu Direckt Media Company, organizeaza in perioada 18-21 august 2005 prima editie a Turneului de fotbal pe plaja „Razboiul Stelelor“. Reprizele de fotbal au loc pe plaja din Mangalia, in dreptul Hotelului „President“.
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Mangalia si-a ales duminica, 19 februarie, noua conducere. ... Presedintele PD Mangalia, Ioan Negrea, afirma ca alegerile au avut loc intr-un mod corect, fara incidente.
Sambata, 17 iunie, la Primaria Municipiului Mangalia va avea loc ceremonia de semnare a Protocolului de Infratire dintre orasul de la malul Marii Negre si orasul Porto Viro (Italia).
De exemplu, peste 60% din cadrele din armata de la Mangalia sunt simpatizanti ai PNG si ai lui George Becali, dar, pentru ca nu pot adera la o formatiune politica, ei raman simpli simpatizanti.
Vestea ca Zamfir Iorgus nu mai candideaza pentru al patrulea mandat de primar a pus pe jar Organizatia PD Mangalia, care acum cauta "cel mai bun dintre cei mai buni posibili candidati democrati".
s-au desfasurat la Mangalia, Limanu, Costinesti, 23 August, Pecineaga, Albesti. La Mangalia, intrunirea a avut loc sub auspiciile organizatorice ale democratului Dan Moldovan, posibilul candidat al PD la Primaria municipiului Mangalia.
Pesedistii din Mangalia se pare ca sunt destul de multumiti de rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare care au avut loc in urma cu doua saptamani. Cele 16,2 procente obtinute la numararea voturilor mangaliotilor sunt, din cate declara conducerea PSD Mangalia, un rezultat "acceptabil".
Cinci consilieri locali PSD din Mangalia risca sa fie exclusi din partid, dupa ce au semnat un protest referitor la ultimele evenimente produse in cadrul Consiliului Local Municipal, alaturi de colegi din alte partide.
Cinci consilieri locali PSD din Mangalia risca sa fie exclusi din partid, dupa ce au semnat un protest referitor la ultimele evenimente produse in cadrul Consiliului Local Municipal, alaturi de colegi din alte partide.
Cel mai puternic partid din Mangalia, PDL-ul, va organiza sambata, 15 februarie, la Casa de Cultura din localitate, o intalnire oficiala, la care vor participa toti candidatii la primariile din zona.
Mihai Sorin, profesor la Scoala Generala numarul 5 din Mangalia este noul reprezentant al Partidului National Liberal in Consiliul Local.
Rezolvarea problemelor locative ale tinerilor si persoanelor nevoiase continua sa fie o prioritate la nivelul municipiului Mangalia, a declarat, ieri, primarul Zanfir Iorgus, care lanseaza un nou program de constructii locuinte, in conditii foarte avantajoase, destinat tinerilor din oras.
Presedintele PSD Mangalia, Claudiu Tusac, sustine ca echipa propusa pentru Consiliul Local Municipal este una formata din oameni de valoare, tineri entuziasti si deopotriva persoane trecute prin viata si care au experienta. Iata insa si candidatii PSD pentru Consiliul Local Mangalia, reuniti sub sloganul "Votezi PSD, votezi pentru tine!":
Primaria Mangalia nu este la zi cu platile catre diversi furnizori, functionarii institutiei precizand ca doar facturile curente, adica "maruntisurile" insumeaza un debit de 11.153.827,91 lei noi.
solicitarea de dizolvare a Consiliului Local Mangalia, contestatiile legate de retrocedarile din comuna Corbu, petitii ale cetatenilor, solicitari ale reprezentantilor consulatelor din Constanta.
PSD Mangalia s-a intrunit, in cursul zilei de marti, in sedinta de Comitet Executiv, ocazie cu care au fost validate aproximativ 200 de noi inscrieri in partid.
google-analytics.com