Cautare

1175 de rezultate pentru "relati clienti" (3.77 secunde)
O tactica de marketing tot mai des folosita este abordarea directa a potentialilor clienti prin trimiterea de SMS-uri promotionale.
Toate aceste informatii sunt utile mai ales pentru persoanele care au in lista de prieteni pe Facebook atat clienti, cat si prieteni apropiati.
Sistarea actualizarilor pentru Windows XP - implicatii si riscuri Incepand de azi, 9 aprilie 2014, Microsoft nu va mai oferi update-uri de securitate, remedieri, sau suport pentru clienti, gratuit sau contra cost, pentru sistemul de operare Windows XP.
In Marea Britanie, compania Tesco colecteaza lunar 1,5 miliarde de informatii despre clienti, a caror prelucrare ii permite sa adapteze preturile si campaniile promotionale la nevoile acestora. Amazon foloseste datele despre clienti pentru a le propune acestora alte produse care i-ar putea interesa.
ROMTELECOM (TELEKOM ROMANIA) Noile numere pentru clienti Telekom Romania Relatii cu Clientii Telekom Romania - 1234 / 0766.12.1234 - apel gratuit din reteaua Telekom Romania si Telekom Romania Mobile;
In 2013, Fundatia a descoperit ca o firma de consultanta din SUA crease, editase si intretinuse mii de articole pentru clienti dispui sa dea bani.
- Am intalnit multi clienti care au in ei o poveste si cauta o metoda de exprimare care sa fie originala si care sa reziste probei timpului.
Din vasta gama de clienti hotelieri, oameni de afaceri, turisti etc., unii opteaza pentru un spatiu prietenos, cu servicii foarte bune, atmosfera vesela, in plin centrul capitalei.
"Cryo-Save, avand reprezentante in 70 de tari pe toate continentele, a avut ocazia sa aiba clienti faimosi din toata lumea, in cei 13 ani de existenta. Si in Romania suntem onorati sa avem multi astfel de clienti, straini si romani din mediile de afaceri, televiziune, politicieni, diplomatie, sportivi, medici.
De la lansarea oficiala a platformei, in iulie 2013, Carrefour-Online.ro si-a cvadruplat numarul de clienti, ceea ce ne confirma ca romanii apreciaza serviciile oferite de aceasta platforma.
Acest apartament era rezervat de proprietarul hotelului, dar, fiind clienti vechi, a acceptat sa ne faca o oferta pt.
Ii invitam pe clienti sa se bucure de creatiile micilor artisti atat in hipermarketurile Carrefour, cat si pe Galeria online", a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.
Niciodata nu lucram cu clienti care sunt competitori intre ei. ... Agentia de PR este singura entitate juridica care nu are furnizori doar clienti si intotdeauna clientul nostru este stapinul nostru.
Printre principalele cauze ale unei calitati joase a serviciilor sunt incluse si reticenta de a solicita feedback de la clienti si a fi deschis la orice sesizare din partea acestora, nemaivorbind de interesul inca scazut, desi vital, pentru cercetari de marketing independente.
UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru mai mult de 470.000 de clienti, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei.
- In acest cabinet am investit pasiune si iubire pentru profesie si clienti. ... Magheru, ceea ce il face usor accesibil pentru clienti.
Am un bussines de condus, clienti externi cu care colaborez deci un numar mare de deplasari in afara tarii iar la asta adaug agenda zilnica cu intalniri, consultatii, aparitii media,evenimente etc.
Consecintele imediate pentru membrii din Baroul traditional, avocatii vechi, sint scaderea numarului de clienti, in esenta a veniturilor. ... Liberalizind-o de fapt acum nu inseamna altceva decit ca vom avea de cistigat deopotriva, avocati sau clienti.
Autoturismele comandate de clienti si nelivrate pana la momentul 1 ianuarie 2007 stau blocate in vama, mai ceva fata de bietii romani care vroiau sa intre sau sa iasa din tara in preajma revelionului, deoarece schimbarea legii leasingului si a modului de calcul al taxelor vamale i-au dat peste cap pe toti cei implicati in activitatea de import:
Cele doua prostituate din Timisoara au reclamat la politie ca au fost violate si jefuite de 4 clienti, la sfarsitul lunii mai. ... Ceilalti doi clienti ai fetelor de pe Calea Aradului sunt plecati din tara.
google-analytics.com