Cautare

431 de rezultate pentru "posta breaza" (8.98 secunde)
O stiu foarte bine cei din Breaza. ... Eu am si spatii si muncitori specializati, iar Breaza este plina de oameni care pot lucra mecanica fina!
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Posta Romana ar putea percepe din 2007 un comision mai mic decat cel prevazut de lege, de 1,3%. Aceasta datorita scaderii costurilor unor servicii utilizate de Posta, sustine Dan Toader, presedintele Postei Romane, citat de NewsIn.
Pana la sfarsitul anului viitor, trimiterea unei felicitari sau scrisori de Paste, Craciun sau alte ocazii, cu serviciul de corespondenta oferit de Posta Romana, va costa dublu.
Posta Romana estimeaza ca va incheia acest an cu un profit de 10,4 milioane lei si cu 27.000 de angajati, in scadere cu 451 de salariati fata de sfarsitul anului trecut, potrivit datelor din bugetul de venituri si cheltuieli pe 2014 publicat saptamana trecuta in Monitorul Oficial.
Trei sferturi dintre cei intervievati au spus ca prefera sa mearga la ghiseele furnizorilor pentru a-si plati facturile, alte metode folosite fiind plata la posta si la casieriile bancilor. ... plata la posta (39% din respondenti) si la casieriile bancilor (25%)", se arata in studiul GfK.
Posta de pe vremea lui Carol I, o ruina O cladire de pe vremea regelui Carol I, in care functiona Posta, este lasata in paragina la Calarasi. ... Ceea ce la prima vedere pare doar o cladire oarecare, abandonata, este de fapt posta veche a Calarasiului, construita inainte de 1895.
Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca Posta Romana e pe punctul de a intra in insolventa, avand datorii de 210 milioane lei, informeaza NewsIn.
Cum arata harta tarii noastre pe noile timbre emise de Posta Franceza Franta rescrie harta Europei. Republica Moldova, Bucovina de Nord si Basarabia de Sud sunt incorporate in teritoriul Romaniei (asa cum se prezenta acesta la 1 Decembrie 1918), potrivit unor timbre emise de Posta Franceza, scrie Timpul.
Rompetrol Downstream a încheiat un contract cu Posta Româna, în valoare de 100 de milioane de lei, în urma unei negocieri directe, fara anunt de participare, pentru furnizarea de carburanti auto, potrivit unui anunt al companiei Posta Româna de pe portalul de achizitii publice.
In primele cinci luni ale anului in curs Posta Romana a anuntat ca a inregistrat o cifra de afaceri de 595,4 milioane lei, in avans cu 2,66% fata de perioada similara din 2008, cand a raportat 579,9 mil.
Articolul 27 din OUG 2/2001, prevede ca una din cele doua posibilitati de comunicare a procesului verbal va fi prin posta, cu confirmare de primire.
Articolul 27 din OUG 2/2001, prevede ca una din cele doua posibilitati de comunicare a procesului verbal va fi prin posta, cu confirmare de primire.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat la ßcoala de vara a partidului de la Breaza ca formatiunea conservatoare se considera "iesita de la guvernare" si ca, in perioada urmatoare, va purta discutii cu liderii PSD, PRM si UDMR privind propunerea de izolare a PD.
In comunele Barca din judetul Dolj, Lazarea din judetul Harghita, Breaza din judetul Suceava si Iecea Mare din judetul Timis se vor organiza alegeri pentru functia de primar.
In concluzie, programul a fost un real succes” ne-a declarat Felicia Iordache, organizator. Printre ansamblurile folclorice care au sustinut spectacolele amintim: Salba Prahovei (Plopeni), Ghiocelul (Campina) si Cala Breaza (Breaza).
Cozmin Gusa a cerut marti demisia ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, sustinand ca la DNA exista un dosar pe numele acestuia legat de scandalul Posta Romana.
Consiliul Concurentei a inceput o investigatie la Compania Nationala Posta Romana, ca urmare a unor sesizari venite din partea unor agenti economici potrivit carora firma ar incalca prevederile Legii concurentei, se arata intr-un comunicat al consiliului.
Este vorba despre 3.500 de oameni, dintr-un total de 35.000, care vor fi mutati in societati noi, a mentionat directorul general al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), Mihai Toader. ... Aceasta campanie vine dupa campania de vaccinare antihepatica pe care Posta Romana a derulat-o pentru propriii angajati.
Fiscul a venit prin posta In cazul veniturilor obtinute din arendarea terenurilor, daca plata arendei se efectueaza in produse, se va face o evaluare a acesteia in lei, pe baza preturilor medii ale produselor agricole.
google-analytics.com