Cautare

168 de rezultate pentru "otp banc" (4.03 secunde)
Pentru ca PSD pare satisfacut cu ideea ca este singurul reprezentant al stangii romanesti (UNPR e un banc prost!), deci nu mai are nevoie sa umble la imagine, la mesaj, la program.
Pe vremuri circula un banc, al carui talc se potriveste de minune situatiei de azi: intrebare la Radio Erevan " poate fi instaurat socialismul in Elvetia?
USR USR e un banc cu prosti. Un fel de delir balbait, racnit de ciudatei nu foarte zdraveni la cap.
Iar daca sasul o fi vrut sa faca vreun SPIRIT DE GLUMA (sic!), atunci trebuia sa ne previna, urmeaza un banc, ca sa stim sa ne gadilam.
De exemplu, Finansbank practica o dobinda penalizatoare pentru neachitarea la termen a sumei datorate bancii de 70% pe an, Raiffeisen Bank - 45%, Banc Post - 3% peste dobinda uzuala, BCR - 5% din suma restanta, Romanian International Bank (RIB) si Banca Romaneasca - 32% pe an pentru lei si 13,5% pentru dolari.
La Banc Post este echivalentul, in lei, a 25.000 USD, la HVB ceva mai mult, adica echivalentul in lei a 45.000 USD (cu 5.000 mai mult decat la majoritatea bancilor), in timp ce Raiffeisen este cea mai generoasa, putand oferi un credit auto ce ajunge pana la echivalentul a 75.000 de euro.
Pentru CEC, al carui unic actionar este Ministerul de Finante, si-au exprimat interesul, pana in prezent, o serie de institutii de credit din Austria, respectiv Raiffeisen Bank, Erste Bank si Banc Austria Creditanstalt (membra a grupului HVB).
Banc Post a coborat o pozitie, pana pe locul opt, desi cu un castig de jumatate de punct la cota de piata.
De altfel, pe agenda grupului bilateral de afaceri se afla si infiintarea unei institutii bancare romano-chineze pentru care din partea romana s-au aratat interesate Romexterra Bank si Banc Post.
ABN AMRO Bank Romania a obtinut active de 1.153 de milioane de euro si o cota de 5%, iar ponderea detinuta de Banc Post in totalul pietei bancare a fost de 4,7%, nivelul activelor fiind de 1.102 milioane de euro.
Nepasatori, sefii Petrom au declarat ieri ca nu vor reduce preturile carburantilor pentru a nu practica o politica de dumping, ce ar conduce spre faliment toate celelalte companii petroliere.
Banca Comerciala Romana, Banca Romaneasca SA, Banca Comerciala Carpatica, EXIMBANK, CEC, BRD-GSG, Raiffeisen Bank, Banc Post, Alpha Bank, Romexterra, Romanian International Bank - RIB, Eurobank.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
Fundul barjei a atins un banc de nisip aflat in afara senalului navigabil, astfel incit circulatia pe Dunare nu a fost afectata", a declarat purtatorul de cuvint al Sectiei Regionale Politie Transporturi Galati, agent Roxana Georgescu.
Lancer Sports Sedan este un prim reprezentant al familiei Lancer, devenit un semn distinctiv al noii generatii în urma îmbinarii modelelor „Concept X“ si „Concept Sportback“, prezentate de Mitsubishi Motors pe scena internationala.Rezultat a trei decenii si jumatate de victorii în raliurile Campionatului Mondial, Noul Lancer, conceput la Studioul European de Design al Mitsubishi Motors din Trebur, este un model creat sa-si dovedeasca abilitatile pe cel mai dur banc de probe, si anume lumea reala.
Bancile motiveaza ca la contractarea creditului si-au facut un plan si si-au stabilit venituri din dobânzi pe 25-30 de ani, iar daca un client plateste anticipat, automat scade dobânda ce trebuie achitata de acesta bancii.Care sunt comisioaneleLa Banc Post esti lamurit doar daca te informeaza un consilier de credite.
La inceputul lunii iunie 2007, MADR anunta ca patru banci, respectiv Raiffeisen Bank, Banca Carpatica, BCR si Banc Post au depus ofertele in cadrul licitatiei pentru selectarea unei banci pentru gestionarea fondurilor UE.
Ca nu avem de-a face cu un banc despre democratie, ci cu o convingere ferma a lui Traian Basescu. Si a amaratului de Emil Boc.
Un automobil este tras pe dreapta de un politist pentru depasirea vitezei. La volan se afla un tip trecut de 40 de ani si in dreapta sotia, care croseteaza in liniste un pulover.
Banc Post Programul de lucru al unitatilor Bancpost in perioada Sarbatorilor: joi 24 decembrie 2009 - 9.00 - 14.00 joi 31 decembrie 2009 - 9.00 - 14.00 Programul pentru Agentia City Mall va fi urmatorul:
google-analytics.com