Cautare

2347 de rezultate pentru "numere de telefon fixe a jud maramures" (4.58 secunde)
Anticamera adoptarii euro, respectiv etapa ERM II, le va permite bancherilor sa acorde credite cu dobanzi fixe pe termen lung. Si asta pentru ca pana in 2012, cand vom intra in aceasta faza, variatiile preturilor, a cursului de schimb euro-leu si rata dobanzii pe termen lung se vor reduce.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) intentioneaza sa extinda modul de utilizare a spectrului de frecventa cuprins intre 3,4 GHz si 3,6 GHz, destinat in prezent comunicatiilor fixe, si catre sectorul telefoniei mobile.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. De acum inainte, oricine are credit cu dobanda variabila trebuie sa stea cu ochii pe indici.
Victor Piturca, selectionerul Romaniei, a analizat meciul cu Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, partida terminata cu o infrangere umilitoare, scor 1-4. Antrenorul primei reprezentative si-a inceput expunerea sustinand ca el a crezut ca Romania putea castiga partida cu Olanda.
Volumul traficului de voce in retelele publice fixe de telefonie a inregistrat, in 2008, o crestere de 22%, la aproape 10 miliarde de minute, comparativ cu circa 8,2 miliarde in 2007, potrivit unui raport al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).
Noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei Un numar de 15 noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei vor functiona, incepand de marti, pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Romania, acestea fiind amplasate in zone in care nu pot fi evitate de conducatorii auto, iar alte 8 puncte vor fi montate pe parcursul anului 2015, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Senatorul Ioan Denes a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reabilitarea DN 17 C si DN 17 D conditie obligatorie pentru relansarea turismului pe Valea Somesului Mare ", pe care o puteti citi in continuare.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
La data de 20 octombrie 2010, ora 16.30, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 16 Politie l-au depistat pe D. VIOREL de 26 de ani din jud.
La data de 28 aprilie 2011, lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale - Sectia 13 Politie au identificat pe un minor de 15 ani din Jud. Braila, pe un minor de 13 ani din Bucuresti si pe un minor de 10 ani din Jud.
La data de 15.10.2010, Sectia 4 Politie a fost sesizata de M.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Romania Libera a publicat stenograme integrale in dosarul Vintu (pasaje nepreluate pana acum de presa), pe care le puteti citi in continuare.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. ... feciorul s-a ajuns parlamentar. Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? Motorola crede ca, in spatele acestor categorii de produse, sta o diferentiere de marketing care ne face sa scoatem din buzunar de doua ori mai multi bani decat e nevoie.
Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca majoritatea anchetelor intrumentate de procurori se bazeaza in proportie covarsitoare pe interceptarea convorbirilor telefonice. Metodele de ascultare a telefoanelor devin din ce in ce mai sofisticate, dar exista totusi posibilitatea ca interceptarile sa fie evitate.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Eu am abonament Orange de 18 ani!
Cum sa transferi pozele din telefon?
google-analytics.com