Cautare

4693 de rezultate pentru "numar telefon orange" (2.79 secunde)
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Acest concept este unic în lume si se adreseaza celor ce cauta un telefon GSM dual sim cu capacitatea de a modifica separat setarile fiecarui sim pe fiecare fata.Mobilele produse de WND Telecom sunt singurele telefoane cu doua fete, doua tastaturi, doua ecrane si doua sim-uri, fiind practic doua telefoane spate în spate.
Printre colaboratorii din primul numar s-au numarat Costin Tuchila, N. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Orange Romania anunta ca va investi peste 110 mil. euro in acest an Orange Romania, numarul unu pe piata locala de comunicatii mobile, va investi in acest an 110 milioane Euro in mare parte in dezvoltarea retelei, a declarat intr-o conferinta de presa Jean Francois Fallacher, CEO-ul companiei.
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
In prezent, principalele companii de telefonie mobila din tara noastra practica tarife roaming cuprinse intre 0,69 si 3,39 dolari pe minut la Vodafone sau intre 0,48 si 2,54 euro pe minut la Orange, fara tva.
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a introdus in oferta incepand de astazi noile tablete de la Apple, iPad mini si iPad cu ecran Retina.
- Orange Romania a lansat deja in zona Lipscani, in urma cu trei ani, o retea de acces la internet wireless (WiFi), care acopera o mare parte din zona Centrului Vechi din Bucuresti, delimitata de strazile Franceza, Lipscani si Smardan.
Parintii sunt apoi provocati de Orange la un concurs, pentru a premia cea mai buna idee pentru protejarea copilului in mediul online. "Impreuna cu Salvati Copiii si alti parteneri, Orange organizeaza constant ateliere pentru informarea cu privire la siguranta copiilor pe Internet si la utilizarea noilor tehnologii.
Orange continua sa se implice in dezvoltarea comunitatilor locale prin incurajarea activitatilor de voluntariat.
Printre colaboratorii dinprimul numar s-au numarat Costin Tuchila, N. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Numerele etajului, blocului sau ale strazii au o influenta mai putin insemnata din punct de vedere numerologic si care se extinde asupra unui numar mai mare de persoane. ... Locuintele cu numar impar sunt recomandate celor care fie petrec foarte putin timp acasa, fie muncesc la domiciliu.
"Cu toate ca avem retele de telefonie mobila, Orange si Cosmote, amplasate la intrare in comuna, cei 1.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
google-analytics.com