Cautare

18836 de rezultate pentru "nr de telefon cergaul mare jud alba" (3.07 secunde)
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. JIHU de 31 de ani, cetatean chinez, a condus un autoturism marca Volkswagen, pe sos. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr.
La data de 16 decembrie 2010, intre orele 09.00 - 14.00, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 impreuna cu inspectori din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor au actionat in zona a doua piete din sectorul 4, pe linia comercializarii carnii si a produselor din carne, rezultatul fiind urmatorul:
In noaptea de 17/18 decembrie 2010, in jurul orei 03,00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie i-au prins in flagrant pe aleea Barajul Bistritei, pe D. MIHAI de 24 de ani din jud.Calarasi si S. SORIN de 36 de ani din jud.
La data de 28 decembrie 2010, ora 10.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie l-au depistat in zona unui complex comercial, pe D. Mures de 43 de ani din jud. ... Materialele pirotehnice, in valoare de 144 de lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
La data de 5 februarie, in jurul orei 20:15, P. Florin de 21 de ani, din jud.
La data de 8 februarie 2011, ora 07.45, Sectia 17 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 5 ca in Splaiul Independentei, sector 5, se afla o persoana care incearca sa sustraga mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat, marca DAEWOO, dupa ce in prealabil fortase sistemele de inchidere.
Urmare a escaladarii fenomenului infractional privind furturile de cablu telefonic, in perioada ianuarie-februarie 2011, lucratori ai Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sectorului 3, in colaborare cu lucratori ai Biroului de Investigatii Criminale de la Sectiile 10 Politie au desfasurat activitati in vederea identificarii si stoparii unor asfel de infractiuni.
La inceputul lunii noiembrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, au documentat activitatea unei grupari infractionale specializata in comiterea de inselaciuni si falsuri de documente oficiale, in special diplome de licenta si bacalaureat, foi matricole, adeverinte scolare si de absolvire a unor cursuri de calificare, chitante notariale, carti de identitate etc.
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
La data de 05 mai 2011, ora 16:00, S. MARIAN de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr.
La data de 5 iunie 2011, in jurul orei 16.00, Serviciul Furturi de Autovehicule a fost sesizat cu privire la faptul ca politisti din cadrul Sectiei 13 Politie l-au depistat pe Bdul Th. ... DAVID de 44 de ani din jud.
Biroul de presa al Partidului Romania Mare - Constanta a anuntat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intreaga organizatie a Partidului Democrat din comuna Poarta Alba (110 membri, 2 consilieri locali si un viceprimar) a trecut la partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Curtea de Apel Alba-Iulia a respins printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de Vasile Todea, directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Alba (APM Alba), au declarat reprezentantii Centrului Independent pentru Protectia Mediului Sebes.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Alba ca Zapada se face cameleon (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Senzationala miscarea politica legata de Sebastian Lazaroiu! ... Pun mana-n foc ca spectaculoasa sa demitere din functia de ministru al Muncii este o opera proprie.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. In format Standard a fost deschis astazi magazinul din localitatea Curtea de Arges.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str. Nicolae Cretulescu, nr.
google-analytics.com