Cautare

2006 de rezultate pentru "internet mobil stic" (4.11 secunde)
Microsoft isi roaga utilizatorii sa nu mai foloseasca Internet Explorer 6. Microsoft se concentreaza in ultima perioada si pe diverse actiuni prin care doreste sa-si convinga utilizatorii sa renunte la browser-ul Internet Explorer 6 (IE6), vechi de 10 ani. Microsoft este gata sa treaca de epoca Internet Explorer 6.
N-am internet, deci nu exist. E mai greu "offline" decat fara tutun sau alcool Foarte multe persoane se simt ca si cum le-ar lipsi o mana sau un picior cand vine vorba sa inchida calculatorul si sa iasa din reteaua internet.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Despre razboiul investitiilor si al preturilor dintre RCS si UPC:
Acces la Internet pentru toata lumea! Cum va fi posibil Facebook si Ericsson lucreaza la un proiect comun, care are ca scop extinderea ariei de conectivitate la Internet.
De ce femeile prefera barbatii cu aspect viril, iar barbatii femeile slabe si delicate Timpul petrecut pe internet poate afecta nu doar somnul si modul de a comunica al unei persoane, ci poate influenta si gusturile sale in ceea ce priveste atractivitatea persoanelor de sex opus, se arata intr-un studiu recent.
Cele 4 reguli pe care le-a cerut presedintele SUA Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a vorbit in favoarea neutralitatii internetului Obama a lansat un anunt prin intermediului unui videoclip prin care isi anunta planul pentru protejarea libertatii si a deschiderii de pe internet.
Asadar, Google recunoaste ca are in dezvoltare in telefon mobil la luni bune dupa ce primele zvonuri au circulat pe Internet, situatie similara cu iPhone-ul de la Apple.
Raiffeisen Bank da posibilitatea clientului sa trimita bani pe cardul altei persoane prin utilizarea telefonului mobil, "contra unui comision mic", informeaza public banca. ... Dar cat de sigure sunt tranzactiile cu carduri efectuate pe internet? "Nu sunt foarte sigure tranzactiile pe internet cu cardul.
În cazul convorbirilor internationale, vor fi înregistrate identitatea internationala a abonamentului mobil (IMSI) al apelantului si IMSI al apelatului, precum si identificarea celulei din care a fost activat serviciul.
Delfin pentru cei care vorbesc mult, respectiv "Pantera" pentru cei care vor sa stea pe Internet. ... Cosmote pluseaza la minute si mesaje in retea, insa oferta in afara retelei si cea de Internet este foarte slaba.
Ce inseamna in realitate Li-Fi, ideea care, conform expertilor, va revolutiona internetul mobil?
Atunci cand calatoriti intr-o tara straina si efectuati sau primiti un apel, trimiteti un mesaj sau navigati pe internet de pe telefonul mobil sau de pe un alt dispozitiv cu ajutorul unei cartele SIM din tara dumneavoastra de origine, utilizati serviciile de roaming.
„Serviciul DigiMobil - noua telefonie mobila 3G - se adreseaza exclusiv abonatilor RCS & RDS la unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie si abonatilor la serviciul de telefonie fixa RDS.Tel, care sunt platitori la zi ai facturilor“, se arata într-un comunicat emis ieri de RCS & RDS.
Harti detaliate ale Romaniei sunt disponibile prin intermediul Google Maps, accesibil cu orice web browser, sau prin Google Maps pentru telefonul mobil. De asemenea, serviciul Google Maps este disponibil prin intermediul oricarui terminal cu acces la internet.
Trilulilu a lansat aplicatia de muzica online Zonga Trilulilu a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze, pe calculator sau de pe telefonul mobil, mai mult de 1.700 ore de muzica si peste 5.800 de artisti, prin trei variante de abonament, cel mai scump fiind de 4,99 euro/luna.
Imaginati-va ca cineva aflat in apropiere va intercepteaza pachetele de date si vede tot ce faceti pe internet. ... Acestea vor consuma bateria si pot facilita accesul neautorizat la datele de pe dispozitivul mobil.
Iata dovada ca telefonul mobil stie totul despre noi. Cum putem fi urmariti, chiar si fara internet sau GPS activat Telefonul mobil stie totul despre noi. ... Un specialist IT are dovada ca orice telefon poate fi urmarit, chiar si fara conexiune internet.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni pe paginile virtuale.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
La 26 februarie 1993 tara noastra a inscris primul primul domeniu de Internet, ".ro", la autoritate internationala abilitata sa reglementeze regimul de utilizare a numelor de domenii in Internet, IANA - Internet Asignment Numbers Authority.
google-analytics.com